Jørgen Søgård har den 30. marts 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Jørgen SøgårdJørgen Søgård - PR-Foto: LEGO

Jørgen Søgård, Hejnsvig, fejrer sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen torsdag den 30. marts 2023.

Jørgen blev i 1998 ansat som Teknisk Produktudvikler i Shows & Events Udviklingsteam.

Siden hans første dage i Show & events teamet har Jørgen overrasket og glædet LEGO fans med sin kreativitet og perspektiver på forskellige måder at bringe LEGO brandet ud i livet. Begivenhederne inspirerede vores kunder og forbrugere til mange forskellige kreative muligheder med LEGO klodser, og kreativiteten bragte Jørgen på rejse til forskellige lande for også at inspirere LEGO fans verden over. Rejserne var også en fantastisk mulighed for at opbygge et stærkt forhold og netværk med sine kolleger, hvor Jørgen inspirerede dem – ikke kun med sin innovation og problemløsnings tankegang – men også med sin varme og omsorgsfulde ånd med sit team.

Jørgen kom til Shopper Marketing Agency i 2002, hvor han fortsatte med at tilføje sin kreativitet og ideer til, hvordan vi kunne skabe kampagner, oplevelser og systemer, som ville levendegøre LEGO klodsen og imponere vores fans. Under denne rejse fortsatte vi alle med at beundre Jørgens innovationstankegang men også hans fortsatte positive energi og gode humor med sine kollegaer.

I 2018 sluttede han sig til Retail Experience Innovation-teamet i LEGO Retail, og gennem årene har han udviklet nye spændende og aldrig før sete innovationer, herunder også modtaget et par globale patenter for sine kreationer, for at opbygge spændende minder og oplevelser for kunder, når de besøger LEGO butikker over hele verden. Jørgen er et fantastisk teammedlem, der altid hæver barren for vores ideer, mens vi nyder at arbejde med ham og nyder hans positivisme, vedholdenhed og gode humor.

Vær med til at lykønske Jørgen med hans 25-års jubilæum og gøre denne dag til endnu et mindeværdigt øjeblik for ham.