Lokal viden og erfaring skal med tilbage på Christiansborg

Christopher Moyell Juel og Anni Matthiesen - PR-Foto: Fonden Drive

Lokal viden og erfaring skal med tilbage på Christiansborg  – Anni Matthiesen var på besøg

I dag var Venstres folketingsmedlem Anni Matthiesen på besøg på dagbehandlingsskolen Drive School of Motivation i Billund. Anni er Venstres børne- og undervisningsordfører samt socialordfører skriver Fonden Drive i en pressemeddelelse.

Anni besøgte bl.a. skolen for at samle viden om de idéer og udfordringer, der er indenfor hendes områder. Hun var især fascineret af, hvordan skolen arbejder med eleverne, som alle har forskellige psykiske vanskeligheder eller diagnoser. Hun spurgte nysgerrigt ind til, hvorfor skolen lykkes, og hvordan den viden kan bruges – fx indenfor inklusionsområdet. 

For ifølge Anni er folkeskolen presset. Selv arbejder Anni på kompetenceopgradering for medarbejdere i folkeskolen, så de bedre kan varetage den socialpædagogiske opgave med inklusion.

Anni er bosat i Krogager, og hendes valgkreds er Vejen-kredsen, der omfatter Vejen og Billund kommune. 

Og for Anni er det vigtigt at bevare det lokale fokus. Derfor bruger hun sine mandage på at komme rundt i valgdistriktet:

– ”Jeg vil enormt gerne have fingeren på pulsen i både min egen kreds og i nabokommunerne. Her henter jeg inspiration ”fra den virkelige verden”, som jeg bringer med videre i mit arbejde på Christiansborg”, siger Anni Matthiesen. 

 

Skolepædagog Helle, en elev og Anni Matthiesen – PR-Foto: Fonden Drive