Open By Night i Grindsted fredag den 31. marts 2023 – åbent til kl. 21

Grindsted Handel har årets først Open By Night, fredag den 31. marts 2023 hvor butikkerne har åbent til kl. 21.00

I forbindelse med Open By Night har Grindsted Handel to aktiviteter i hele åbningstiden.

 

Vind din bon

Denne gang kører kampagnen Vind din bon kun en dag, nemlig fredag den 31. marts. Det går ud på at du i de tilmeldte butikker beder om at få en bonkopi når du handler. Denne bonkopi skriver du dit navn og telefonnummer bagpå, og lægger den i den postkasse butikken har stående til bonerne. Der bliver trukket en vinder blandt de afleverede boner, vinderen får et gavekort til butikken på det beløb man har købt for.

 

By Banko

Grindsted Handel holder By Banko, hvor der bliver hængt 43 tal op i butikkerne, hvor kunderne har mulighed for at vinde fine gavekort til byen. Man skal købe en eller flere bankoplader for at deltage. Hver bankoplade koster 10,- kr. (så alle kan være med). Bankopladerne bliver solgt i alle de butikker som er med i kampagnen. 

1 præmien er et gavekort på 1000,- kr.  2. 3. og 4 præmien er et gavekort på 500,- kr.    samt 20 gavekort på 250,- kr.

Ronni Eriksen der er eventmanager hos Grindsted Handel opfordrer folk til at deltage i de to aktiviteter, der er jo mulighed for at få en god oplevelse, og samtidig støtte op om de lokale butikker.

 

Se mere på Grindsted Handels Facebookside Oplev Grindsted