Spisestedet i Grindsted åbner fra 3. april allerede kl.9.30 på hverdage

SpisestedetVibeke Rasmussen - Foto: René Lind Gammelmark

Åbnede i august 2020

Spisestedet i Grindsted åbnede som Burgerhuset i august 2020. Vibeke og Jan Rasmussen der på det tidspunkt også forpagtede Randbøldal Kro så at der var noget inventar til salg hos Restaurant Aksø. Jan og Vibeke så billederne fra lokalerne, og de blev enige om at det måtte jo være de helt perfekte lokaler til en burgerbar.

 

Burgerhuset

Inventaret blev købt, og lejemålet i Vestergade blev overtaget. Burgerhuset i Grindsted var dermed en realitet. Torsdag den 13. august 2020 kl. 11.00 åbnede Burgerhuset. Der var 8 burgere på menukortet, hvoraf en var en byg selv. Der ud over kunne man købe pommes frites og drikkevarer.

 

Farmor-mad

Konceptet blev ændret og i starten af 2021 begyndte parret at tilbyde dagens ret, som farmor lavede det. Det blev et stort hit. Blandt andet er der hver torsdag stegt flæsk med kartofler og persillesovs. Samtidig med at konceptet blev ændret, ændrede de også navnet fra Burgerhuset til Spisestedet. Navneændringen skete for at man kunne se at man kunne få andet og mere end blot burgere. Meget af det mad der bliver solgt er hjemmelavet. Det er blandt andet Ugens kage, kringle, flute mv.

 

Gårsdagens mad

Hvis der er mere tilbage af dagens ret fra dagen før, kan man købe det for 45,- kr.  Dagens Ret koster 65,- kr. Derud over kan man købe håndmadder, smørrebrød, samt pålægskagemand på bestilling, man kan også købe platter og stjernekaster samt pensionistmad. Man kan også købe madpakker, ciabattabrød med mere.

Hvis man har et selskab, kan man enten vælge at spise det i lokalerne hos Spisestedet hvor der er plads til 30 personer, eller man kan vælge at tage de med hjem. Spisestedet har ikke nogen fast selskabsmenu. Kunderne får selv, med hjælp fra en udlært kok, lov til at sammensætte deres menu lige som de ønsker det. Vi har også nogle virksomheder der har firmaordning med mad her hos os.

 

Pensionistmad

Spisestedet tilbyder pensionister at man kan købe mad til en hel måned for 1800,- kr.  Maden bliver leveret ud til kunden, en  gang ugentligt. De kan også komme ind og spise det her hos os, eller tage det med hjem.. Leveringen er gratis i Grindsted  by, men udenfor Grindsted by er der et leveringsgebyr.

 

Åbner 9.30 på hverdage fra den 3. april 2023

Onsdag formiddag var Netavisen Grindsteds redaktør en tur hos Spisestedet, for de har nemlig valgt at åbne tidligere. Vibeke Rasmussen fortæller at hun ofte er blevet opfordret til at åbne noget tidligere. Nogen er måske ved øjenlægen, læge eller sygehus og har noget ventetid inden de kan komme hjem. Tidliger kunne de gå ind på Caféen hos Grindsted Bageri der lukkede 1. november 2018.

Vi har derfor besluttet at vi fra den 3. april 2023 begynder at åbne kl. 9.30 på alle hverdage. Så kan folk komme her ind og købe en kop gammeldags kaffe lavet med filter. Vi vil også have hjemmebagte boller eller rugbrød. 

Det kan også være at vi udvider med flere ting, hvis vi har efterspørgsel fra kunderne fortæller Vibe Rasmussen.

 

Hygge

Vi har mange faste kunder der kommer her ind, og når de har været her nogle gange, kan vi jo huske dem. Derfor kan stemningen godt blive lidt familiært hernede, næsen som på et værested.

Vi har planer om her til sommer at få fjernet de kabeltromler der bruges som borde foran Spisestedet. De skal erstattes af firkantede borde med rød/hvidternede duge fortæller Vibeke.