Erhvervsrådgiver Johnny Hansen har 25-års jubilæum

ErhvervsrådgiverErhvervsrådgiver Johnny Hansen - PR-Foto

Johnny Hansen har den 1. april 25-års jubilæum

Erhvervsrådgiver i Sparekassen Kronjyllands Billund-afdeling, Johnny Hansen kan 1. april fejre 25-års jubilæum. Johnny begyndte for 25 år siden i den daværende Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse i Billund. Her var han i en årrække, indtil han i en femårig periode rykkede til erhvervsafdelingen i Vorbasse. Da Vorbasse Hejnsvig Sparekasse blev lagt sammen med Sparekassen Kronjylland i 2015, kom Johnny tilbage til afdelingen i Billund, hvor han har fungeret som erhvervsrådgiver lige siden.

 

Gode relationer og arbejdsglæde

Spørger man Johnny, hvorfor han i 25 år har arbejdet det samme sted, er de gode kollegiale relationer, noget af det første, han fremhæver:

”Vi har et rigtig godt team med et rart arbejdsmiljø. Det er sjovt at gå på arbejde, og så har jeg en hverdag med god variation og spændende arbejdsopgaver. Jeg plejer at sige, at når først man er inde, så flytter man ikke, fordi man har det godt” – fortæller Johnny Hansen med et smil og hentyder til, at der ikke har været en opsigelse i afdelingen i 10 år.  

 

Tæt kundekontakt

Udover den gode dynamik med kollegaerne, er det især den tætte kundekontakt, Johnny sætter pris på:
Mange af mine kunder har jeg haft kontakt med igennem en årrække, og det er spændende at kunne følge med i deres projekter. Billund oplever en rigtig god vækst, og der sker utroligt meget i området” – fremhæver erhvervsrådgiveren.

Privat bor Johnny Hansen i Hejnsvig med sin kone og parrets yngste barn. I fritiden nyder Johnny at tage på rejser eller at tilbringe tid i familiens sommerhus. Derudover tager han også gerne en løbe- eller cykeltur. Jubilæet fejres internt i afdelingen.