Hejnsvig Marked kommer med et nyt tiltag

Charlotte Pedersen og Jørgen Saugmann - Foto: René Lind Gammelmark

Bagagerumsmarked til årets Hejnsvig Marked

Hejnsvig Marked løber af stablen den 18. – 20. maj 2023. Holdet bag markedet har i år valgt at prøve noget nyt, på flere opfordringer faktisk fortæller Charlotte Pedersen. Vi skalerer lidt ned på loppemarkedet – derfor kommer der ikke møbler i år. Pladsen skal i stedet for bruges til bagagerumsmarked. Vi fortsætter stadig med vores auktion som vi plejer, men i år har vi valgt at prøve noget nyt.

Der kommer kun et enkelt telt – til porcelæn mv.. og auktion.  

 

Oplev den specielle kræmmer stemning

Kom og oplev den helt specielle kræmmerstemning – der er også auktion på pladsen. Hygge og handel går op i en højere enhed.

Jørgen Saugmann skal som sædvanligt styre slagets gang og auktionen kl. 11 . Samtidig med at han skal styre bagagerumsmarkedet skal han også styre lopperne som han plejer fortæller Charlotte Pedersen. For kun 100 kr. kan man få en plads til bagagerumsmarkedet.

En fordel ved at vi gør det på denne måde er, at vi førhen skulle bruge meget tid på at finde og hente lopper som skulle sælges, og når markedet var færdigt skulle vi igen bruge tid på at fjerne lopperne og køre det væk – evt. til opmagasinering. Det slipper vi for på denne måde fortæller Jørgen Saugmann.

Charlotte Pedersen og Jørgen Saugmann – Foto: René Lind Gammelmark

Gå på opdagelse på bagagerumsmarkedet lørdag den 20. maj fra kl. 10 til 15.

Fyld bilen, trillebøre, eller sæt et bord op med alt det du ikke længere bruger. Spændende ting og sager, legetøj mv. Prisen er kun 100,- kr. for at få en af de 25 standpladser – og man skal tilmelde sig til Charlotte Pedersen på tlf. 40 18 74 92.