Netavisen Grindsted fejrer 5 år

Netavisen Grindsted

Den 30. marts 2018 købte René Lind Gammelmark domænenavnet Netavisen Grindsted.

Netavisen Grindsted: For 5 år siden så et nyt lokalt onlinemedie dagens lys. 

I påskeferien sad René Lind Gammelmark og funderede over den manglende dækning af store og små arrangementer i Billund Kommune. René var i mange år freelance pressefotograf for Jydske Vestkysten, Vejle Amts Folkeblad og Ugeavisen Grindsted. Mange af de arrangementer han plejede at dække, blev ikke længere dækket efter at han, i en af de mange sparerunder Jysk Fynske Medier har haft, blev opsagt sammen med alle de andre freelancere. 

René tænkte det var meget ærgerligt for dem der havde brugt tid på at lave et arrangement, at de ikke fik omtalen. Han blev opfordret af mange til at starte sin egen netavis op og derfor valgte han at starte Netavisen Grindsted op. Først som et forsøg der skulle køre i et år.  Allerede kort efter opstarten fik han så mange positive tilbagemeldinger fra forskellig side, og samtidig kunne han se at trafikken på Netavisen var hastigt stigende. Det betød at René efter 7 måneder besluttede sig for at gøre Netavisen permanent. 

I tiden der er gået, er der kommet annoncer på siden, det er nødvendigt, for det er den eneste indtægtskilde der er på Netavisen Grindsted. 

Trafikken på Netavisen er kun steget og steget de 5 år Netavisen har eksisteret, og det er René utroligt taknemmelig for.

Netavisen Grindsted har et samarbejde med BillundOnline, hvor de sammen går ud og dækker nogle af de større arrangementer. Et eksempel er det nyligt afholdte Sports- og Kulturgalla i Billund Idrætscenter, hvor der under arrangementet løbende blev lagt historier op på begge sites.  

Der er også  et annoncerings-samarbejde mellem Netavisen Grindsted og BillundOnline – så de to medier tilsammen dækker Billund Kommune godt.