Poser til madaffald er på vej: Fremover kan man sætte ”pose i klemme”

Poser til madaffaldMan skal sætte pose i klemme i låget på skraldespanden til madaffald, hvis man vil have leveret ekstra poser - PR-Foto: Billund Kommune

I de kommende uger får alle leveret et nyt bundt poser til madaffald. Hvis man fremover mangler ekstra poser, kan man året rundt sætte en pose i klemme og få leveret et bundt

Poser til madaffald: Hvis man bor i hus i Billund Kommune, får man i disse uger leveret et bundt poser til madaffald. Næste gang man mangler poser, kan man sætte en i klemme og få leveret et ekstra bundt.

Tidligere har alle fået leveret poser både i foråret og efteråret. Dog fik mange borgere slet ikke brugt alle de poser, de fik udleveret. Derfor valgte Billund Kommune sidste efterår, at man som et forsøg skulle sætte en pose i klemme i november, hvis man ville have udleveret poser.

Forsøget har ført til, at man fremover som borger automatisk får udleveret poser til madaffald hvert forår. Hvis man mangler ekstra, kan man året rundt sætte en pose i klemme, når man får tømt madaffald.

”Vi vil gerne minimere spild af poser, men samtidig give nem adgang til de poser, man har brug for. Derfor kan man fremover året rundt markere for skraldemanden, hvis man mangler poser til madaffald,” siger miljøchef i Billund Kommune, Karl Grundahl i en pressemeddelelse.

Man kan fortsat hente poser til madaffald på genbrugspladserne og bibliotekerne i Billund og Grindsted. Her kan man også hente poser til tekstilaffald, som ikke bliver uddelt af skraldemanden