Renovering af VIP & Loungefaciliteter går fremad

Foto: René Lind Gammelmark

Renovering af VIP & Loungefaciliteterne på Grindsted Speedway Center går fremad.

Arbejdet med at beklæde de store containere der indeholder omklædning til kørerne, samt containerne ovenpå hvor VIP & Loungeområdet findes, er i fuld gang. Håndværkerne er næsten færdig med at sætte de sidste sorte metalplader på.

Den nye 3 meter brede terrasse hvor man får adgang til fra VIP & Loungeområdet. Der er udsyn over banen er også blevet monteret. Nu skal der monteres rækværk og gulvbelægning.

Paw Kristensen er en af de sponsorer der lægger rigtig mange penge i renoveringen. Han opfordrer det lokale erhvervsliv til at støtte kraftigt op om kommunens højest rangerende sportsklub.  Hvis du kunne tænke dig at støtte op omkring Grindsted Speedway Klub og få adgang til disse faciliteter i fremtiden, så kan du kontakte klubben på post@ma-bilhandel.dk eller på tlf. 20 77 61 62

Billund Kommune har valgt at forsætte som sponsor for GSK Liga. Det betyder af for 10. gang i træk, vil Billund Kommune invitere alle kommunens borgere til gratis speedway den 26. april 2023 kl. 18.00 hvor GSK Liga tager imod de forsvarende danske mestre fra Vojens.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

 

Læs også:

Grindsted Speedwayklub renoverer Lounge faciliteter