Sparekassen Kronjylland bliver ny sponsor for Sdr.Omme Løbet

Sparekassen Kronjylland - hovedsponsor Sdr.Omme LøbetPR-Foto: Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland er blevet hovedsponsor for Sdr.Omme Løbet. Der er lavet en 3-årig aftale som hovedsponsor for det traditionsrige løb.

Det er noget der glæder formanden for Sdr.Omme IF Atletik og Motion Jesper Thomsen:

“Det betyder meget for vores forening, at Sparekassen Kronjylland vælger at blive ny hovedsponsor for Sdr. Omme Løbet de næste 3 år. Med Sparekassen Kronjylland har vi en stærk samarbejdspartner, der bakker op om det aktive lokale foreningsliv. Sponsoratet bidrager til, at vi fortsat kan skabe sunde aktiviteter for hele familien samt motivere til mere bevægelse i hverdagen” – fortæller Jesper Thomsen.

 

Afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands Billund-afdeling, Jørgen Ingemann Møller, er også begejstret over den nye sponsoraftale: 

”Vi er meget glade for at være blevet hovedsponsor for Sdr. Omme Løbet. Vi vil gerne engagere os i det lokale foreningsliv og Sdr. Omme som by, samtidig med, at vi medvirker til at sætte fokus på motion og bevægelse” – fortæller afdelingsdirektøren i en pressemeddelelse.

 

Sdr. Omme Løbet finder i år sted tirsdag 16. maj med distancer på både 5- og 10 km samt børneløb. Der er stadig åbent for tilmelding på www.sdrommeloebet.dk.  

Læs også:

Se de mange billeder: 389 deltog i årets Sdr.Omme Løb