Sommersjov: Vær med til at skabe sjove og lærerige sommeraktiviteter for børn og unge i Billund Kommune

SommersjovIgen i år håber vi at se mange tilmeldte sommerferieaktiviteter til skolernes børn og unge, så de kan få en oplevelsesrig sommerferie. Her ser vi mange børn hygge ved åen. - PR-Foto: Billund Kommune

Igen i år kan foreninger, institutioner, ildsjæle og andre kultur- og fritidsaktører tilmelde aktiviteter til ”SommerSjov” i skolernes sommerferie. Sommerferieaktiviteterne udbydes i et samlet program målrettet børn og unge fra 0.-10. klasse

Sommersjov er en masse sjove og lærerige aktiviteter i skolesommerferien målrettet aldersgruppen 0.-10. klasse.

Derfor søger Billund Kommune lige nu foreninger, institutioner, ildsjæle og andre kultur- og fritidsaktører, som har lyst til at byde ind med aktiviteter eller arrangementer for børn og unge i løbet af sommeren.

”SommerSjov er en måde hvor børn og unge kan få en ”smagsprøve” på hvad vores foreninger og institutioner har at byde på. Måske får de endda smag for at gå til spejder, håndbold, gymnastik, på et hold i kulturskolen eller for at blive en del af et af de mange andre fællesskaber, vi har her i kommunen,” siger Rasmus Kaufmann, Kultur- og Fritidschef i Billund Kommune.

SommerSjov-aktiviteterne har primært fokus på uge 26 og 27, men hvis man har aktiviteter for børn og unge i ugerne 28-32, kan disse også blive en del af programmet. Det vigtigste er, at man har lyst til at byde ind med en eller flere aktiviteter for børn.

Sidste år bød programmet b.la. på børnedyreskue, badgeworkshop, badminton, padel for børn, fisketur til Filskov fiskesø, flødebollekursus, gokart, fodboldgolf, LEGO Byggedage og meget mere. Og Billund Kommune håber selvfølgelig, at endnu flere vil være med til at lave SommerSjov for børn i 2023.

Igen i år leveres et postkort ud på alle kommunens skoler, men programmet kan også ses i en digital version. På billund.dk/sommersjov vil man, når programmet er færdigt, kunne dykke ned i alle aktiviteterne.

FAKTA:

  • Tilmelding af aktiviteter til SommerSjov 2023 foregår via www.billund.dk/sommersjov
  • Man kan tilmelde aktiviteter frem til og med den 1. maj kl. 12.00.

Programmet forventes at kunne offentliggøres i midten af maj måned skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.