Den sidste idiot er ikke født endnu – rejseforedrag med Thomas Veber

Thomas VeberThomas Veber - PR-Foto

Magion biblioteket i Grindsted inviterer til foredrag med eventyreren Thomas Veber – 16. april 2023 fra kl. 19 til 21

Thomas Veber vil fortælle om, hvordan han besluttede sig for at forlade hamsterhjulet og sejle til Middelhavet ad Europas floder i en 17-fods båd

Thomas Veber

PR-foto

 “Det vil aldrig gå – og da slet ikke i den båd!” Sådan reagerer omgivelserne, da den 47-årige Thomas Veber fortæller, at han har tænkt sig at sejle til Middelhavet ad Europas floder og kanaler i en lillebitte orange motorbåd. Med på rejsen har han et kamera og 20.000 kroner til 40 dages eventyr.

I foredraget ”Den sidste idiot er ikke født endnu” kommer vi med på en rejse gennem Europa for så få penge, at vi kommer til at drømme os tilbage til studietidens pastaretter. Der venter store oplevelser i dalene mellem høje bjerge. Og langs flodernes grønne breder. Vi er med, når Thomas Veber bliver stoppet af det tyske politi. Trodser Rhinens stærke strøm og møder enorm gæstfrihed for til sidst at kaste anker i Middelhavets dybblå vand.

Foredraget foregår torsdag den 13. april kl. 19-21 på biblioteket i MAGION. Pris 50 kr. Billetter købes på billundbib.dk/arrangementer.