Fremtiden er faglært ! – Jobmesse med over 60 virksomheder

Fremtiden er faglærtPå Lærlinge og Elevmessen deltager Birgit, daglig leder i JYSK Grindsted - PR-Foto

 


Fremtiden er faglært ! – Omkring 60 virksomheder og institutioner står klar i MAGION den 27. april når Billund Kommune inviterer til stor
Lærlinge og Elevmesse fra kl. 12.00 17.00.

I fremtiden er der behov for flere lærlinge og elever til de danske virksomheder og institutioner. Regeringen ønsker at styrke fokus på erhvervsuddannelserne.

 

Formanden for Unge Uddannelses og Beskæftigelsesudvalget i Billund Kommune, Robert Terkelsen udtaler:

”I Billund Kommune har vi et særligt fokus på at sikre kvalificeret arbejdskraft i vores lokalområde herunder opkvalificering af både ledige og ufaglærte, der er i arbejde. Vi er derfor rigtig glade for, at så mange virksomheder og institutioner bakker op om vores Lærlinge og Elevmesse i MAGION. Vi tror meget på, at rigtig mange messegæster vil kunne hente inspiration og viden fra virksomhederne, høre om deres uddannelsesmuligheder og måske finde en fremtidig lære eller elevplads”.

 

På Lærlinge og Elevmessen deltager Birgit, daglig leder i JYSK Grindsted

Messen får også besøg af 3 regionale SKILLS vindere fra årets SKILLS mesterskaber i Fredericia, som vil fortælle om deres fag og de mange muligheder, som Fredericia, som vil fortælle om deres fag og de mange muligheder, som erhvervsuddannelserne rummer.erhvervsuddannelserne rummer.

Og direkte –online fra Christiansborg ––vil vil BørneBørne–og og Undervisningsminister Undervisningsminister Mattias Mattias Tesfaye tone frem og tale til de mange messegæster. Ligeledes online fra Christiansborg Tesfaye tone frem og tale til de mange messegæster. Ligeledes online fra Christiansborg vil de lokale folketingsmedlemmer, Anni Matthiesen og Kris Skriver være i dialog om vil de lokale folketingsmedlemmer, Anni Matthiesen og Kris Skriver være i dialog om vigtigheden af, at flere går i gang med en erhvervsuddannelse.vigtigheden af, at flere går i gang med en erhvervsuddannelse.

 

Lærlinge

Lærlinge–og og Elevmessen Elevmessen er åben fra kl. er åben fra kl. 12.00 til 17.00 og der vil være rig mulighed for at tale med de mange virksomheder og deres medarbejdere, som står klar til at tage imod tale med de mange virksomheder og deres medarbejdere, som står klar til at tage imod de besøgende de besøgende ––og fortælle om netop deres branche og de spændende og fortælle om netop deres branche og de spændende fremtidsmuligheder.

 

Program for dagen

Kl. 12.00 Messen åbnes – Udvalgsformand Robert Terkelsen

Kl. 12.00 – 17.00 Journalist og speaker Miw Marianne Thorø vil interviewe virksomheder og gæster og styre Speakers Corner hele dagen.

Kl. 14.00 – Et sjovt indslag med Stand up komiker Lars Strøm

 

Speakers Corner

Kl. 13.00 – Skills vindere Gry (Murer, Simon (VVS), og Malthe (Maskinsnedker)

Kl. 15.00 – Tale ved Mattias Tesfaye – Børne og Undervisningsminister – Anni Matthiesen og Kris Skriver direkte fra Venstres Gruppeværelse

Kl. 16.00 – En snak om lærlinge på LEGO Head of LEGO Mould Academy – Claus Morten Larsen