Golfspillerne i Gyttegård Golf Klub skyder sæsonen i gang

Henrik Obel vandt Golfferie for 2 personer - PR-Foto: Gyttegård Golfklub

Søndag blev der afviklet åbningsturnering i Gyttegård med 80 deltagere fordelt på kvinder, mænd og juniorer. Vejret artede sig perfekt til golf, og det bærer de flotte resultater også præg af.

Spilleformen var Texas Scramble holdturnering, hvilket betyder at 4 spillere spiller sammen om at opnå det bedste resultat ved hver gang at vælge den bedste bold, og spille videre derfra sammen. Det opfordrer til masser af socialt sammenhold på holdene, og mulighed for at lære nye mennesker godt at kende.

Der blev uddelt præmier til de 5 bedste hold, samt de spillere der kom nærmest flaget i første slag på par3 hullerne. Tillykke til vinderne. Resultater:

  1. Mikkel Landbo Thomsen / Ole Dahl / Hans Otto Rahbek / Henrik Obel
  2. Thomas Pedersen / Søren Bahnsen / Kurt Ejvind Keller / Karen Kragh
  3. Svend Kamp / Svend Bindesbøl / Niels Peter Pedersen / Lars Grunnet
  4. Alex Rashid / Niklas Kristensen / Børge Nymand / Sanne Grunnet
  5. Jørgen Hauge / Kenneth Råbjerg / Jimmi Mathiesen / Henning Kjærgård

1. pladsen gik til: Mikkel Landbo Thomsen / Ole Dahl / Hans Otto Rahbek / Henrik Obel – PR-Foto: Gyttegård Golfklub

2. pladsen gik til: Thomas Pedersen / Søren Bahnsen / Kurt Ejvind Keller / Karen Kraghl – PR-Foto: Gyttegård Golfklub

3.pladsen gik til: 3. Svend Kamp / Svend Bindesbøl / Niels Peter Pedersen / Lars Grunnet – PR-Foto: Gyttegård Golfklub

4.plads gik til: 4. Alex Rashid / Niklas Kristensen / Børge Nymand / Sanne Grunnet – PR-Foto: Gyttegård Golfklub

5. plads gik til : Jørgen Hauge / Kenneth Råbjerg / Jimmi Mathiesen / Henning Kjærgård – PR-Foto: Gyttegård Golfklub

 

Hovedpræmien bød på en golfferie for 2 personer

En golfferie for 2 personer til Golfpark Strelasund i Tyskland med 3 dages golf, overnatning, middag, spa osv. alt sammen med en værdi på ca. EUR 750. blev uddelt ved lodtrækning blandt alle deltagere – og her blev den heldige vinder Henrik Obel fra Billund. Den flotte præmie er sponsoreret af Golfpark Strelasund som samtidigt tilbyder klubbens medlemmer pakkeløsninger på golfferier til attraktive priser.

Gyttegård Golf Klub har omkring 900 medlemmer, men har stadig plads til flere som ønsker at opleve det sjove ved golfsporten. Søndag 2. april startede det første hold begyndere, og 29-30 april gennemføres et turbohold for dem der ønsker et intensivt begynderforløb.

 

Er du på udkig efter en sjov aktivitet for hele familien næste weekend?

Golfklubber landet over afholder Golfens Dag søndag 23. april. Så tag familien med til golfklubben og prøv kræfter med golf. Det er den perfekte mulighed for at prøve en ny sport og nyde den smukke natur i Gyttegård. Alle er velkommen, uanset om man er total nybegynder eller har prøvet det før, der er noget for alle. Der vil være konkurrencer indlagt på dagen, hvor der dystes i hvem der kan slå mest præcist, længst og bruge færrest slag på vores kortspilsbane. Vi glæder os til at se jer! Der er mulighed for at købe mad og drikke i caféen