Ugens Film – Uge 16/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film – Uge 16/2023 i  Grindsted Kino – uge 16-2023. Der er 3 film på programmet.

Ugens Film

PR-Foto

Den der lever stille – Spiller: 17. – 19.  april

Filmen ‘Den, der lever stille’ er en filmatisering af Leonora Christina Skovs bestseller og omhandler forfatteren selv, da hun har taget afstand fra sine forældre efter en dysfunktionel opvækst.

Da Leonora på landsdækkende tv finder ud af, at hendes mor er kommet på hospice med uhelbredelig brystkræft, bliver hun suget ind i et virvar af følelser og barndomsminder, som får hende til at tvivle på, hvad der er virkelighed og fantasi…

 

Ugens Film

PR -Foto

John Wick chapter 4 – Spiller: 20. – 23. april

Actionfilmen ‘John Wick: Chapter 4’ følger lejemorderen John Wick, der nu går op imod The High Table i sin jagt på at genvinde sin frihed. Således går eskapaderne verden rundt, hvor der både er nye fjender og gamle venner i spil.

‘John Wick: Chapter 4’ byder udover Keanu Reeves igen på Ian McShane som Winston, mens Lance Reddick atter er Charon sammen med nye ansigter som Bill Skarsgård (It) som skurken The Marquis, mens Shamier Anderson (Race) er The Tracker og Clancy Brown (The Ballad of Buster Scruggs) portrætterer The Harbinger.

 

Ugens Film, Super Mario

PR-Foto

Super Mario – Spiller:  22. – 23.  april

Filmen ‘Super Mario Bros. Filmen’ er en animeret filmatisering af Nintendos populære spilunivers ‘Super Mario Bros.’ og dets mange efterfølgere.

I actioneventyret bliver blikkenslageren Mario og hans bror Luigi transporteret til et magisk land gennem et mystisk rør, da de er i gang med at reparere en vandledning.  Men de to brødre bliver væk fra hinanden, hvilket leder Mario ud på en episk rejse for at finde Luigi. Undervejs må han kæmpe mod mærkelige skabninger for at redde prinsessen fra fangeskab, og tage kampen op mod Bowser.