Julemessen og Lillelunds Julemuseum indgår et samarbejde

JulemessenBønny og Brian Lillelund - Foto: GGDam.dk

Julemessen og Lillelunds Julemuseum indgår et samarbejde til årets julemesse i MAGION den 4. og 5. november.

Julemessen har igennem mange år været en tradition, den første weekend i november, kun afbrudt af Corona nedlukning. Sidste år besøgte mere 6.000 gæster messen og de 65 udstillere i MAGION.

Lillelunds Julemuseum er et helt unikt sted lidt uden for Brørup. En flot udstilling i brødrenes bygninger danner hvert år rammen om ægte julehygge. Igen i år har de blandt andet en stor udstilling fra ”The Julekalender” med Gertrud Sands stue og mange andre effekter.

Bønny og Brian Lillelund – PR-Foto

Samarbejdet betyder at der på dette års messe bliver mulighed for at opleve et område med den helt specielle Lillelund julestemning. Brødrene Bønny og Brian har flere gange lavet udstilling og dekoreringer men ikke tidligere i Grindsted, som de glæder sig til at besøg. De håber selvfølgelig også at deres deltagelse på julemessen vil få endnu flere til at besøg dem op jul.

Johnny Hansen – Foto: René Lind Gammelmark

Johnny Hansen der arrangere messen er glad for det nye tiltag, som er med til at bringe endnu mere julestemning i Magion, og som han siger så er brødrene Lillelund jo også et trækplaster efter deres medvirken i TV2´s udsendelser om ”Julebrødrene”

Julemessen.dk