Krimi Læsekreds på Magion Biblioteket

Krimi læsekredsPR-Foto: Billund Bibliotekerne

Krimi Læsekreds på MAGION Biblioteket – det er Billund Bibliotekerne der opretter en ny minilæsekreds, med fokus på krimier og retsmedicinernes arbejde.

14. september har vi foredrag med Asser Hedegård Thomsen, som er retsmediciner på Aarhus Universitets Institut for Retsmedicin. I den forbindelse indbyder vi til en nyoprettet læsekreds, hvor vi mødes fire gange i alt. Her skal vi rigtig dykke ned i litteratur med retsmedicineren i hovedrollen. Vi skal læse både fakta og romaner, hvor retsmedicineren har en afgørende rolle i opklaringen af forbrydelser.

Ved hvert møde er der en bibliotekar til stede, som fungerer som mødeleder og styrer snakken. Det er naturligvis helt gratis at deltage i læsekredsen, og vi har selvfølgelig bøger nok, så alle deltagere kan låne deres egne eksemplarer med hjem.

Vi mødes to gange før og to gange efter sommerferien, så vi er helt klar til Asser Hedegård Thomsens foredrag. Første læsekredsmøde er tirsdag den 6. juni kl. 16.30-18.00 på biblioteket i Grindsted.

Vi har udvalgt fire spændende bøger, én til hvert møde. Vi starter med krimien ”Kvinden i mørket” af Charlie Donlea, og senere læser vi Lotte Petris krimi ”Specialisten.
Vi skal også læse to fagbøger skrevet af retsmedicinere. Anden mødegang snakker vi om bogen ”Med døden på arbejde” skrevet af Hans Petter Hougen og den sidste mødegang snakker vi om Asser Hedegård Thomsens egen bog, nemlig ”En forudsigelig forbrydelse”. 

Du tilmelder dig krimilæsekredsen på billundbib.dk/krimi-laesekreds eller ved at henvende dig på Magion Biblioteket.

På hjemmesiden kan du også se alle datoerne for læsekredsmøderne.

Der er plads til i alt 12 deltagere, så det er først til mølle. Tilmeldingsfristen er den 16. maj 2023 skriver biblioteket i en pressemeddelelse.