GEV søger medarbejder til driftsafdelingen

PR-Foto: GEV

VI ER PÅ JAGT EFTER EN NY KOLLEGA I DRIFTSAFDELINGEN OG SØGER DERFOR EN SMED ELLER FORSYNINGSOPERATØR. MÅSKE HAR DU EN HELT TREDJE BAGGRUND OG ER KLAR TIL, AT VI KLÆDER DIG PÅ TIL ET JOB TÆT KNYTTET TIL DEN GRØNNE OMSTILLING?

 

DET VIGTIGSTE ER, AT DU KAN SE DIG SELV I ET JOB, HVOR BÆREDYGTIG ENERGI ER CENTRALT, OG HVOR VI HAR FOKUS PÅ SUNDT SAMARBEJDE OG
KOLLEGIALT FÆLLESSKAB. KAN DU DET, SÅ HAR VI ET STABILT OG GODT JOB TIL DIG HOS GEV.

I det daglige vil du arbejde med forskellige opgaver. Det er blandt andet at:
• sikre at produktionsanlæg og ledningsnet er funktionsdygtigt, i tæt samarbejde med maskinmesteren
• udskifte ledninger i jorden løbende, så vi udjævner driftsudgifterne over årene
• være med til at udbedre fejl på GEVs ledningsnet
• vedligeholde målerpark, herunder at opsætte, kontrollere og reparere udstyr
• koordinere og holde daglig kontakt med samarbejdspartnere
• deltage engageret i løbende vedligeholdelsesopgaver på vores forskellige værker, på vores ledningsnet og ved vores indvindingsområder
• efter en grundig oplæring, vil du også indgå i vores vagtordning

 

VORES FORVENTNINGER TIL DIG

Du møder på arbejde med godt humør, er imødekommende og hjælpsom. Du sætter en ære i at bidrage til et godt samarbejde i teamet og i virksomheden som hele. Du er god til at skabe relationer til kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

I hverdagen arbejder du metodisk og har en tålmodig og logisk tilgang til opgaverne. Du er god til at vurdere situationer, reducere risici og sikrer at arbejdsopgaverne optimeres.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra forsyningsbranchen, ligesom viden og kendskab til planlagt vedligehold og vedligeholdelsessystemer tæller positivt. Det er dog ikke et krav for at søge stillingen.

Da du bliver en del af vores vagtordning over tid, så er det vigtigt, at du har eller får bopæl i området omkring Grindsted, hvor
GEV er placeret. Kommer du ikke fra området, så leder vi gerne efter løsninger sammen med dig, så du bor i området, når du
har vagten.

Vi forventer, at du formår at aktivere GEVs værdier – Åben, Professionel, Samarbejde – i dit arbejdsliv.

 

DET DU KAN FORVENTE DIG AF OS

Hos GEV er vi bevidste om, at vi sammen er hinandens arbejdsmiljø. Derfor har vi stort fokus på mental sundhed og gode arbejdsforhold for alle. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til dig, som du er. Vi tør stille krav og bruge hinandens kompetencer – faglige som menneskelige.

Du får gode og kompetente kolleger, hvor mange har stor erfaring i branchen og har været i GEV i mange år. Det betyder også, at du bliver en del af et kommende generationsskifte, der vil medvirke til mange spændende opgaver i fremtiden.

Du får egen bil på jobbet, som er fuldt udstyret med det værktøj du får brug for.

Vi har en aktiv personaleforening, firmaudflugter og madordning

 

DE VÆRDIER VI LEVER EFTER:

ÅBEN – Vi deler viden og kommunikerer med hinanden, er omstillingsparate når det kræves og møder på arbejde med en god attitude.

PROFESSIONEL – Vi planlægger og strukturerer vores arbejde, leverer den rette kvalitet, tør tænke innovativt og bruger vores kompetencer

SAMARBEJDE – Vi viser hinanden empati, er loyale og bevidste om, at vi er sammen er hinandens arbejdsmiljø

 

INFORMATION OM JOBSØGNINGEN

Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset baggrund og køn til at søge stillingen.

Tiltrædelse er hurtigst muligt og der tages løbende kandidater ind til samtale. Stillingen er således mulig at søge, indtil jobopslaget fjernes fra GEVs hjemmeside.

Du er velkommen til at ringe til drifts- og projektchef, Leif Jørgensen, på 22 18 02 86, hvis du gerne vil høre mere om stillingen og evt. ønsker at søge den.

Du er også meget velkommen til at sende din ansøgning og CV til job@gev.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

FAKTA OM GEV

GEV er et lokalt multiforsyningsselskab med rødderne solidt plantet i Grindsteds hede.

Vi forsyner hver eneste dag mere end 7.000 hjem med én eller flere forsyningsarter – vand, varme, el eller fibernet. Mange får det hele fra GEV.

Virksomheden startede tilbage i 1912 og har siden da været et forbrugerejet A.m.b.A.-selskab. Altså ejet af netop de forbrugere, der med høj kvalitet forsynes med go’ energi.

GEV er en mindre virksomhed på et stort marked, men stærke lokalt og kendte for at være veldrevet og med et udpræget engagement i det lokale. GEVs medarbejdere har et stort fagligt kendskab til forsyningsnettet og leverer derudover serviceydelser til andre forsyningsselskaber, hvilket er med til at sikre, at vi kan fastholde og udbygge en stor viden om forsyningsbranchen
i organisationen.

Der er pt. 38 ansatte i GEV, der hver eneste dag knokler for at sikre en bæredygtig fremtid, høj forsyningssikkerhed, stabile lave priser og udviklingen af nye løsninger.