Golfens Dag 2023 på Gyttegård Golf Klub

PR-Foto: Gyttegård Golf Klub

Golfens Dag 2023 – søndag den 23. april 2023 på Gyttegård Golf Klub. Klubben slår dørene op for dig, din ven, dit barn, dine forældre, nabo, kollega og enhver anden der har lyst til et uforpligtende og gratis møde med Danmarks største voksensport, Golf.

Klubben er klar med udstyr, træningsfaciliteter og klubmedlemmer som kan hjælpe dig med golftips og fortælle om det sportslige og sociale liv i klubben.

Det foregår fra kl. 10 til 14, og Gyttegård Golf Klub byder på en forfriskning undervejs.

Golfklubber landet over afholder Golfens Dag søndag 23. april. Så tag familien med til golfklubben og prøv kræfter med golf. Det er den perfekte mulighed for at prøve en ny sport og nyde den smukke natur i Gyttegård. Alle er velkommen, uanset om man er total nybegynder eller har prøvet det før, der er noget for alle. Der vil være konkurrencer indlagt på dagen, hvor der dystes i hvem der kan slå mest præcist, længst og bruge færrest slag på vores kortspilsbane. Vi glæder os til at se jer! Der er mulighed for at købe mad og drikke i caféen