Rikke tilbyder nu også lymfedrænage

Rikkes MassageFoto: René Lind Gammelmark

Rikke Müller har udvidet sit virkeområde og er begyndt at tilbyde manuel lymfedrænage af hele kroppen og ansigtet.  Hos Rikke kan du vælge kun at få drænage af enten over- eller underkrop eller kun af ansigtet eller af hele kroppen.  Lymfe systemet består af lymfekar og lymfekirtler, og er en vigtig del af kroppens immunforsvar forklarer Rikke.  Du kan læse mere om det på Rikkes hjemmeside.

Rikke blev færdig med kurset i lymfedrænage den 2. april 2023. Mens hun tog kurset har Rikke haft nogle prøvebehandlinger, og her har hun fået en del positive tilbagemeldinger.  Når man får lymfedrænage er det vigtigt at man husker at det medfører væske mangel i kroppen, hvorfor man skal huske at drikke ekstra væske.

 

Lymfedrænage er især gavnligt ved:

  • Efter hofte- knæproteser eller andre operationer
  • Væskeanhobninger (ødemer) f.eks. i arme og ben
  • Fibromyalgi
  • Stress og søvnløshed
  • Ansigtsdrænage er gavnligt hvis du har migræne

 

Fodspa behandling

Som noget nyt tilbyder Rikke nu også fodspa-behandling. Det er ikke med bobler. Man får først et fodbad, dernæst peeler Rikke fødderne (hun smører peeling-creme på fødderne, hvorefter hun manuelt fjerne de døde hudceller på fødderne). Herefter får man fodmassage.

 

Anti-stressbolde

Nu kan du købe anti-stressbolde hos Rikkes Massage. Rikke forklarer at boldene er gode hvis man f.eks. vil holde op med at ryge. Rikke brugte dem selv da hun stoppede med at ryge. De er også gode hvis man vil holde op med at bide negle. Man kan forebygge musearm og sovende fingre ved at bruge sådan en bold. Hvis man har gigt i hænderne anbefaler Rikke at man bruger bolden til at styrke håndens muskler og laver fingerøvelser med bolden.  Boldene er bløde og behagelige at klemme og holde.

Foto: René Lind Gammelmark