Sdr.Omme B&B indvier ny tilbygning

Foto: René Lind Gammelmark

Sdr.Omme B&B har bygget en ny tilbygning, hvor der er et værelse og et stort fællesrum. 

Bente og Bjarne Hall har haft Sdr.Omme B&B i fem år.

Søgte LAG Midler

Bente og Bjarne Hall havde søgt tilskud fra LAG Vejen-Billund til etablering – og til de har fået 300.000,- kr. i tilskud til at bygge tilbygningen.

Vi fik faktisk idéen til at søge LAG midler da vi var på et arrangement hos Billund Erhverv. Her kom vi til at tale med nogle andre, og der var nogen i kommunen der havde fået LAG midler også til et B & B.  

LAG midlerne er beregnet til at udvikle landdistrikterne, og i vores tilfælde trækker vi jo turister til området – når vi har gæster her er det sjældent de ikke handler oppe i byen. Vi har lavet en voucher som vores gæster kan få med rundt til vores samarbejdspartnere her i byen, det er f.eks. Sdr.Omme Kro, Menu, Pizzeria og tankstationer – og på den måde henviser vi jo vores gæster til at benytte sig af de tilbud Sdr.Omme byder på til fælles gavn for alle. Voucheren giver fordele for vores gæster.

 

Fællesrum med mange muligheder

I fællesrummet er der bordtennis, billard, fodboldspil og flere andre ting. Der er et langt bord – hvilket giver mange muligheder hvis f.eks. familier, foreninger eller virksomheder gerne vil gøre brug af stedet. 

Der er 27 sengepladser  tilgængelige i alt på Sdr.Omme B&B. I tilbygningen er der 5 sengepladser samt fællesrummet. Sengepladserne er fordelt på 6 værelser.

 

Skuldersæson

I det vi kalder skuldersæsonen, der går fra september til april har vi ikke så travlt, og det er blandt andet derfor vi har fået lavet den nye tilbygning fortæller Bjarne Hall. Så får vi nemlig muligheder for at familier der vil på 2-3 dages familieture at leje alle vores værelser, Det skal ses som et alternativ til at lege et sommerhus – her er det bare billigere. Den første familie har allerede booket sig ind til september fortæller Bjarne Hall.

Alle kan leje sig ind, det kan være strikkeklubben, eller nogen der vil arrangere en vinaften – her er masser af muligheder – kun fantasien sætter grænserne.

 

Åbent Hus 

Nu er tilbygningen færdig, og i den forbindelse inviterer Bente og Bjarne Hall alle der har lyst til at se resultatet til at komme forbi og fejre dagen med dem til åbent hus. Der er kaffe og kagebord, søndag den 30. april fra kl. 13 til 16 på Grindstedvej 13 i Sdr.Omme.

Det er ikke kun i den nye tilbygning der er sket noget, for i hovedbygningen er der blevet sat nye vinduer og udvendige døre i, der er blevet sat et nyt køkken ind, og der er renoveret et badeværelse. Udenfor er der også blevet lavet en del, blandt andet er trampolinen blevet gravet ned, og der er lavet et dejligt område med siddepladser og bålsted.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse