Pigespejderne i Grindsted holder åbent hus søndag den 30. april

PigespejdernePR-Fotoi: De Grønne Pigespejdere i Grindsted

Pigespejderne holder åbent hus søndag den 30. april 2023 fra kl. 9.30 til 11.00 ved Enghuset, Sydtdoften 30 i Grindsted.

Lav bål, leg og løs koder: Åbent hus hos De grønne pigespejdere

Fællesskab, friluftsliv og pigepower er på programmet, når De grønne pigespejdere i [indsæt by] inviterer alle piger i 0.-3. klasse med til en sjov og fantasifuld dag i det fri.

Når De grønne pigespejdere i Grindsted inviterer til åbent hus søndag den 30. april kl. 9.30-11.00, vil piger fra3-5 år og 0.-3. klasse blive kastet ud i alle facetter af pigespejdersporten.

”Jeg glæder mig til at vise pigerne, hvor hurtigt man kan få nye veninder, når man skal samarbejde om at løse udfordrende og sjove opgaver. Når man samarbejder i et fællesskab, kan man også meget mere, end man troede man kunne, og man tør kaste sig ud i nye ting. Det glæder jeg mig til, at pigerne kommer til at opleve,” siger Johanne Mikkelsen, der er spejderleder hos De grønne pigespejdere i Grindsted.

De piger, der kommer til åbent hus, vil blive mødt af jævnaldrende pigespejdere og erfarne spejderledere, der er klar til at vise dem, hvad det vil sige at være pigespejder. De har forberedt et spejderløb, hvor de sammen dykker ned i fantasiens verden og løser koder.

”På spejderløbet skal pigerne sammen løse et mysterium ved hjælp af en række sjove og udfordrende opgaver. De skal løse en morsekode, spille mega-minestryger og meget mere.”

 

Oplev et fællesskab, der udfordrer og udvikler

Til åbent hus får alle piger lov til at prøve kræfter med at være pigespejdere. Det er De grønne pigespejderes mission at gøre piger og kvinder i stand til at udvikle og udnytte deres fulde potentiale. Det afspejler sig i de aktiviteter, der er planlagt for dagen. Man får en smagsprøve på pigefællesskabet og bliver udfordret på sin fantasi, logiske sans og samarbejdsevne. Desuden får man seje friluftsskills og styrket gåpåmod. Skal I med?

”Man behøver hverken have løst koder eller lavet bål før – alle kan være med. Man behøver heller ikke kende nogle i forvejen. Så længe man har nysgerrighed nok til at dukke op, så lover vi, at der er plads til alle.” siger Johanne Mikkelsen

Du og din datter er meget velkomne til åbent hus. Bare husk tøj, der passer til vejret. Hvis du vil vide mere, så kontakt Hanne Lorenz på 28 29 04 43 eller mail: grindsted@pigespejder.dk eller læs mere om De grønne pigespejdere på vores hjemmeside www.pigespejder.dk/grindsted

 

 

PR-Fotoi: De Grønne Pigespejdere i Grindsted

Lærke og Maja – PR-Foto: De Grønne Pigespejdere i Grindsted