Rikke Rosendahl Andersen fejrer 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Rikke Rosendahl AndersenRikke Rosendahl Andersen - PR-Foto: LEGO

Rikke Rosendahl Andersen, Grindsted, fejrer fredag den 28. april 2023 sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

Rikke blev i 1998 ansat som Operatør i Bearbejdnings-området (BEA) på Højmarksvej på aftenhold.

 

Kort tid herefter blev Rikke opstiller i dekoreringsområdet. Her blev der hurtigt lagt mærke til det særlige engagement og gode evner, der i 2008 førte til at Rikke startede i Decoration Tech HMV. Her var Rikke ansvarlig for klargøring af nyheder til dekoreringsproduktion, samt support til produktionen af dekoreringer.

I samme periode var hun involveret i overtagelsen og implementeringen af dekoreringsproduktion fra Flextronics til LEGO Koncernen.

Ved lukningen af Bearbejdnings-området i 2014 blev Rikke en del af det nye globale Decoration Tech team hvor både mængden af nyheder og processen for modning- og godkendelse af dekoreringer blev væsentlig ændret.  

Rikke har siden 2014 været en del af samme område hvor hun i dag, som Sr. Decoration Engineer, er involveret i dekoreringsudviklingsprojekter samt er nøglemedarbejder i måden hvorpå vi i dag modner dekoreringer til produktionen.

 

Rikke er en værdsat kollega og team-player der altid står klar til at hjælpe sine kollegaer. Hun har ydet en særdeles stor indsats i forbindelse med modning og forbedring af dekorerings-udviklingsprocessen. Hendes indsigt i dekoreringsteknik, og hendes viden om den praktiske udførelse, samt hendes positive holdning til tingene og evne til at tage hånd om nye og komplekse aktiviteter med en positiv tilgang, er alt sammen egenskaber, der sættes stor pris på.