Joakim Møller fejrer 20 års jubilæum i Jysk IT den 1. maj

Joakim MøllerJoakim Møller - PR-Foto: Jysk IT

Vellidt, venlig og værdsat: Joakim Møller fejrer 20 år i Jysk IT

I mere end to årtier har Joakim Møller været en fast del af førsteholdet i Jysk IT, og han er meget populær blandt både kunder og kollegaer.

Der bliver længere og længere mellem 20 års-jubilarerne på de danske arbejdspladser, og endnu mere sjældent er det, at en 20 års-jubilar er i 30’erne. Det er ikke desto mindre tilfældet med Jysk IT’s Joakim Møller, som her til maj kan markere to årtier på posten. Lidt mere faktisk, hvis vi starter stopuret ved hans to års fritidsjob i folkeskolen.

”20 år virker jo voldsomt, og det føles heller ikke som helt så længe her fra min stol. Jeg har været glad for at være her, og jeg har nogle gode, nære kollegaer, som jeg har taget turen med. Når man kan lide sit arbejde, virker 20 år nok ikke som så længe,” siger Joakim Møller.

 

Kundernes – og værkstedernes – mand

I dag har Jysk IT mere end 50 ansatte, men Joakim Møller var faktisk kun den tredje ansatte i virksomhedens spæde år. Han har været med på hele rejsen fra tre mand til de 60, og han har i høj grad været med til at præge kulturen i Jysk IT gennem årene. Det fortæller stifter Peter Tomsen, som har svært ved at skjule sin begejstring for Joakim Møller.

”Joakim har et exceptionelt service-gen, og han er i dén grad kundernes mand. Han går ekstremt langt for, at kunderne altid får den bedste service og hjælp. Det er en sjælden og god egenskab, og han har været bannerfører for den service-kultur, vi har skabt i Jysk IT. At han så er fagligt dygtig og meget vellidt er naturligvis en kæmpe bonus. Han har virkelig været en vigtig del af Jysk IT’s opbygning,” fortæller Peter Tomsen og tilføjer med et grin:

”Han har også været en vigtig indtægtskilde for egnens bilværksteder.”

Sidstnævnte er en hentydning til Joakim Møllers alenlange historik med bøvlede biler.