Simon skifter fra Nybolig til Estate i Billund

Simon Nicolajsen JørgensenFra venstre: Leif Lundgaard, Elke Skytte og Simon Nicolajsen Jørgensen - PR-Foto

Estate udvider medarbejderstaben med lokalkendt ejendomsmægler

Boligmarkedet kører stadig i et højt gear i Billundområdet. Derfor udvider Estate Billund nu med en ekstra medarbejder.

“Vi har travlt, og vi oplever i stadig højere grad at køberene står klar i kulissen til at købe bolig i vores område og noget tyder på, at flere og flere sælgere er blevet klar til at sælge. Og det betyder travlhed, siger indehaver af Estate Billund, Elke Skytte, som dog påpeger, at der stadig mangler boliger til salg, for at følge med efterspørgslen fra køberne.

 

Simon Nicolajsen  Jørgensen

På grund af travlheden ansætter Estate Billund nu den lokalkendte ejendomsmægler, Simon Nicolajsen Jørgensen, som udover hvervet som ejendomsmægler, samtidig er udvalgsformand for Billund Kommunes Teknik,- Plan- og Kulturudvalg.

“Med Simon får vi den medarbejder, som vi i et stykke tid har ledt efter. Vi har flere gange ønsket at tilknytte Simon til virksomheden, men først nu har tiden og timingen været den rette for begge parter. Vi er glade for, at det nu er lykkes.” fortæller Leif Lundgaard, indehaver af Estate Billund

Simon har de sidste år været ansat hos Nybolig i Billund, hvor han bl.a. har været daglig leder i en periode, arbejdet med salg og vurdering samt køberrådgivning. Det er netop salg og vurdering samt køberrådgivning, som bliver Simons arbejdsopgaver hos Estate.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af Estate og være med til at udvikle en allerede veldrevet virksomhed. Jeg bliver en del af en mæglerforretning som vil fremad og har ambitioner, men som samtidig har fødderne solidt plantet i jorden, og som sætter en ære i at hjælpe kunderne godt videre. Derudover er jeg meget fascineret af det boligmarked som er i Billundområdet, hvor de mange forskellige nationaliteter stiller nogle andre krav til os mæglere, end vi måske er vant til fra mere traditionelle markedsområder. Bl.a. derfor er Estate og jeg et godt match.”

 

Lokalpolitiker

Selvom Simon Nicolajsen Jørgensen er en travl lokalpolitiker med 10 års erfaring fra byrådet og har været udvalgsformand siden seneste kommunalvalg, prioriterer han alligevel at have et “civilt” arbejde samtidig:

“Da jeg blev udvalgsformand, gjorde jeg alt hvad jeg kunne for at holde fast i jobbet som ejendomsmægler. Jeg elsker mit fag og det er vigtigt for mig som menneske, at jeg stadig har mit “almindelige” arbejde, så jeg på den måde stadig har kontakt til det private arbejdsmarked og husker hvor og hvad jeg kommer fra – også selvom det betyder en travlere kalender”

Simon starter hos Estate den 1. maj 2023.