Litterær gåtur i Grindsted

Litterær gåturFoto: Lene Esthave/Billund Bibliotekerne

Vil du med ud at gå en tur ?

Litteær gåtur den 3. maj 2023 fra kl. 19-21. Magion Biblioteket i Grindsted inviterer til en litterær gåtur i området nær biblioteket. Vi går på stier og veje, mens vi hører om alle de mange fordele ved at gå sig en tur i vores skønne natur. Vi har inviteret journalist og naturelsker Bitten Holmsgaard til at gå sammen med os. Bitten er en erfaren formidler, og på turen vil hun dykke ned i litteraturen om at gå. Hun forstår at fange skønheden og roen i naturen, og hun vil hjælpe os med at komme væk fra skærmen og ned i tempo.

Vi starter en litterær gåtur ved statuerne uden foran biblioteket i Magion. Vi holder små stop undervejs hvor Bitten fortæller og én større pause ca. halvvejs. Derfor opfordrer vi alle der har lyst til at tage en termokande med kaffe med. Turen går af både små og store stier med forskelligt underlag, så godt fodtøj er nødvendigt.

Det er gratis at komme med tur, men tilmelding er nødvendig. Billetter bestilles på billundbib.dk/arrangementer.