Vestre Festival på Vestre Skole

Foto: René Lind Gammelmark

Vestre Festival er et helt nyt tiltag på Vestre Skole i Grindsted på grund af at al undervisning for første gang er bygget op omkring Playfull Learning i dette skoleår.

Onsdag middag åbnede Vestre Skoles allerførste Vestre Festival. Festivallen bød på udstillinger, shows og fremlæggelser ved eleverne på Vestre Skole.

Eleverne holdt åbningstale kl. 12, hvor der blandt andet var en flersproget elev der sagde noget på flere sprog. Spirekoret sang derefter.

I madkundskab var et eksamenshold i gang med at lave en eksamensmenu. Der var en klasse der har arbejdet med insekthoteller lavede insektvafler som man kunne købeEn årgang arbejdede med Ole Lund Kirkegaard, og de lavede et anderledes teaterstykke ud fra hans historier. En anden årgang arbejdede md eventyr, og de læste nogle af dem op.

Eleverne på 5. årgang har gennem de seneste fem uger arbejdet med klima i alle fag. For at give børnene muligheden for at sætte et synligt og blivende blivende aftryk, har Vestre Skole sammen med projektleder på Billund Kommunes klimaplan, arrangeret at de får lov til at plante en lille lund med hjemmehørende træarter på skolens område.

Samtidig satte eleverne insekthoteller i træer og ved jorden 

Der var også candyfloss, teater, musicalsange, klassisk koncert, højtlæsning mv.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse