Grindsted Tennis og Padelklub holder lørdag standerhejsning og åbent hus

Grindsted Tennis og PadelklubTennis og padelbanerne - Privatfoto

Grindsted Tennis og Padelklub holder lørdag den 29. april kl.13.00 standerhejsning ved banerne bag Lynghallen i Grindsted.

 

Det er startskuddet på klubbens sæsonstart. Kom og vær med til en festlig dag med masser af aktiviteter.

Grindsted Tennis og Padelklub

Luftfoto før padelbanerne blev opført – Privatfoto

 

Klubben indviede 2 padelbaner i september sidste år. Allerede nu er vi nået max antal medlemmer for Padel. 110 nye medlemmer på 6 måneder. Det er absolut en succes. 

Kom forbi og se de flotte baner, både tennis og padel. Ikke mindst hvor flot hele området er blevet – masser af lys og luft omkring klubbens baner. Vi giver gerne en rundvisning og fortæller den gode historie om hvordan klubbens frivillige knoklede 1 helt år for at få Projekt Padel søsat og ikke mindst om al den støtte vi har fået fra byens erhvervsliv. Vi er som forening helt vildt stolte over det flotte resultat.

Træk i sportstøjet og få en tennisketcher i hånden, udfordre dig selv og tag gerne en ven/veninde/naboen eller familien med.

Kl. 13.00 hejses flaget og formanden holder en lille uformel tale.

 

IDEDAG:

Hele dagen er der mulighed for at komme med gode ideer af en hver art til hvordan vi udbygger vores gode klub. Ingen ideer er for små eller for store. Kom og giv dit besyv med til at udvikle klubben.

 

PRØV TENNIS:

Hele dagen er der mulighed for at låne ketchere og bolde og prøve at spille tennis.

 

SPORT24

Er hele dagen ved klubhuset med klubbens nye kollektion af klubtøj til meget gode priser. Der er også Tennis og Padeludstyr. I dagens anledning er der specielle klubpriser, så kom og gør en god handel og støt samtidig op om vores sponsor.

 

PADELTRÆNING:

På bane 1 har vi hyret en træner. Kun for klubbens medlemmer.

 

PADEL BANE 2:

Her spilles der ”alle mod alle” ala Klubaftner. Kun for klubbens medlemmer.

 

Masser af aktiviteter

Hele dagen vil der være masser af kaffe og kage – og en øl eller vand. Der vil være masser af aktivitet og klubben opfordrer til at man kommer og deltager. Vi glæder os til at se rigtig mange til en hyggelig dag.