Bo Eggert fejrer den 4. maj sit 40-års jubilæum i LEGO Koncernen

Bo EggertBo Eggert - PR-Foto: LEGO

Bo Eggert der bor i Kolding, fejrer torsdag den 4. maj 2023, 40 års jubilæum i LEGO Koncernen.

Bo startede i 1983 som modelbygger i det man dengang kaldte ”LEGOLAND by”. Her byggede Bo æskemodeller der efterfølgende blev brugt som salg i butikker. Efter dette blev Bo flyttet til LEGO City. Her var han med til at udvikle temaet LEGO City og havde en kæmpe passion for netop dette produkt.  Siden 1984 har Bo været en del af ”modelkomiteen”. Her arbejder han med at tage kvalitetstjek af LEGO produkterne. I 2018 blev Bo overflyttet til ATE (Afdelingen til erhvervsafklaring). I ATE er Bo behjælpelig med div. byggeopgaver og opgaver der kommer fra kollegaer rundt om i virksomheden.

Bo er altid sjov og har mange gode kommentarer til alt hvad der rør sig i afdelingen. Han har et stort hjerte og er rummelig og empatisk, elsker sang og musik, og er meget nem at samarbejde med. Bo har også mange gode ideer til forbedringer i afdelingen, hvilket vi sætter stor pris på skriver LEGO.