Grindsted Kirke udgiver bog i forbindelse med 100 års jubilæet

Grindsted KirkeFoto: René Lind Gammelmark

Grindsted Kirke – Hedens Domkirke fejrer i år 100 års jubilæum. I den anledning har man udgivet en bog “Et sekel svandt – Grindsted Kirke i 100 år og mere til”, som er et festskrift til “Hedens Domkirke”.

Bogen udkommer den 6. maj og bliver frigivet på selve dagen i forbindelse med jubilæumsgudstjenesten, hvor biskop Elof Westergaard prædiker.

Efter gudstjenesten der foregår lørdag kl. 16  vil menighedsrådet være vært med et glas vin og lidt kransekage – og her kan man også købe bogen der i jubilæumsperioden koster 99,- kr. efter 10. juni vil bogen kunne købes til den aktuelle dagspris i Kirkehuset.

 

I bogen kommer man omkring arkitekten og kirkebyggeriet, kirken og kirkeliv i stationsbyen, Familiens tilknytning til kirken. Præstegården og kirkegården på heden. Kirkehistorisk samling i tårnet, om kirkens klokker, prædikestol og Grindsted Kirkes klokkespil samt meget mere.

 

Hvem har skrevet bogen

  • Jeremy Watts
  • Sidsel Eriksen
  • Ole Søbye
  • Carsten Sander Christensen
  • Steen Søvndal
  • Mogens Jensen
  • Mogens Hansen
  • Egil Hvid-Olsen
  • Niels Green-Hansen
  • John Rendboe

Foto: René Lind Gammelmark