Billund-læge genvalgt som formand for Praktiserende Lægers Organisation

Jørgen SkadborgJørgen Skadborg - PR-Foto : Palle Peter Skov

Jørgen Skadborg er praktiserende læge i Billund, hvor han driver klinikken “Lægerne Kløvervej” i Billund sammen med læge Maria Fischer-Nielsen.

“Jeg er ydmyg og taknemmelig for at få lov til at stå ved roret i en tid med tårnhøje forventninger til almen praksis på vej mod strukturelle forandringer i sundhedsvæsenet,” udtaler Jørgen Skadborg, efter PLO’s repræsentantskab genvalgte ham i eftermiddag på sit ordinære møde i København. 

“Det er vigtigt for mig som formand, at aktørerne omkring os oplever, at PLO tager medansvar for udviklingen og lytter. Vi ønsker samarbejdet og dialogen.”

“Det skal gerne være vores kendetegn, at vi byder ind med løsningsforslag, der tilgodeser patienternes behov, høj kvalitet – og samtidigt er realistiske. Lige netop det er også en grund til, at jeg lægger stor vægt på feedback og dialog med mit bagland og alle medlemmerne,” siger han også. 

Jørgen Skadborg er 56 år og praktiserende læge i Billund i Region Syddanmark. Han er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 1995 og har virket som praktiserende læge i 23 år.

Karrieren som formand for PLO startede i 2020, da han blev konstitueret som formand i efteråret og ikke længe efter blev valgt som formand. Han blev genvalgt i foråret 2021, og er nu altså genvalgt for anden gang skriver PLO i en pressemeddelelse.