GSK Liga kører i aften udebanematch mod Slangerup

Foto: René Lind Gammelmark

I aften kører GSK Liga løb mod på udebane på Slangerup Speedway Klubs bane mod Slangerup.

GSK har fået tæt på den værst sænkelige sæsonstart, hvor holdet tabte to af to mulige speedwaymatcher. Vi har ikke formået at hele holdet har leveret på samme tid, og så bliver det svært at vinde speedwaymatcher. Vi har et godt sammentømret mandskab, der har leveret flotte resultater i Polen i denne weekend. Vi er helt sikkert underdogs mod Slangerup, men vi tror på at vi kan lave en overraskelse derovre skriver GSK Liga på facebook.

 

Holopstilling GSK Liga

1. P. Pawlicki
2. P. Hansen
3. K. Bjerre
4. E. Hjerrild
5. F. Gusts
 
Matchen kan enten ses live eller som vanligt streames alle vores matcher på: www.SpeedwayLigaenplay.dk