Gyttegårds elitehold skal i kamp i weekenden

PR-Foto: Gyttegård Golf Klub

I den kommende weekend (6. og 7. maj) begynder Danmarksturneringen i golf igen.

For Gyttegård Golfklub betyder det at 5 hold skal i aktion i kampen om oprykning og medaljer. Gyttegård har igennem mange år nu tilhørt toppen af dansk klubholdsgolf på herresiden og de seneste år har holdet været med i finalespillet.

 

Turneringen afholdes over 4 weekender:

6. og 7. maj – Gruppespil

17. og 18. juni – Gruppespil

12. og 13. august – Gruppespil

16. og 17. september – Opryknings- og finalespil

 

Hvert af Gyttegårds hold er i en pulje med 3 andre hold som de skal møde en gang ude og en gang hjemme. Vinderen af puljen kvalificerer sig til en oprykningsmatch mod en eller flere af de øvrige puljevindere. Mændenes 1. hold spiller i elitedivisionen (superligaen) og her kvalificerer de to bedste hold (i vest puljen) sig til finalespillet mod de to bedste hold fra øst puljen.

Gyttegård Golfklub er en af Billund kommunes store succeser på det sportslige område og derfor støtter kommunen også op om det arbejde der foregår i golfklubben fra junior til elite. Ud over at være med i toppen af dansk klubgolf har spillere fra Gyttegård golfklub også gjort sig bemærket både nationalt og internationalt. Alle golfinteresserede danskere kender Rasmus og Nicolai Højgaard fra deres flotte meritter på DP World tour. Morten Lykkegård er verdens 15. bedste amatør i MidAge og Stefan Mørkholt har vundet flere mesterskaber i paragolf.

 

Men i weekenden lyder startskuddet altså for Danmarksmesterskabet i klubgolf. Det vil være muligt at komme ud og se spillerne spille helt tæt på og helt gratis.

Alle er velkomne og caféen har åbent hvis man ønsker at købe frokost.

For 1. holdet og Damerne skal der spilles to runder golf hver spilledag og de starter kl. 8.00 eller 8.20 i denne weekend. Høre man ikke til de morgenfriske starter 2. runde omkring kl. 13.00 skriver klubben i en pressemeddelelse.

 

Her kan du se programmet for årets første divisionsweekend for Gyttegård:

 

6. maj

8.00 Gyttegård 1. hold – Odder

8.20 Vejle – Gyttegård Damer

8.40 Gyttegård 2. hold – Varde

9.40 Gyttegård Ungdom – Breinholtgård

10.20 Gyttegård Senior – Sønderjylland

 

7 . maj

8.20 Aalborg – Gyttegård 1. hold

8.00 Stensballegård – Gyttegård Damer

9.30 Breinholtgård – Gyttegård 2. hold

8.40 Varde – Gyttegård Ungdom

10.30 Stensballegård – Gyttegård Senior

 

PR-Foto: Gyttegård Golf Klub