René M. Gregersen fejrer den 9. maj 40 års jubilæum hos IFF

René M. GregersenRené M. Gregersen - PR-Foto: IFF

René M. Gregersen fejer tirsdag den 9. maj 2023 sit 40-års jubilæum hos IFF i Grindsted.

 

René startede som procesoperatør i Dimodan d. 9. maj 1983 på 3 holdsskift. Efter ca. 1,5 år kom han over på et fast weekend hold. Det passede godt ind i familielivet, da der var kommet børn til.

Efter små 20 år på weekendholdet blev arbejdsplanen ændret til 5 skift. Hvilket ikke gjorde noget, for børnene var nu blevet store og på vej fra reden. Hurtigt fik René en plads på det faste daghold, hvor han var, til han blev produktionsplanlægger i 2006.

Et job, han med sin store erfaring i at køre anlæg, siden har bestridt til fulde. Ud over at besidde det helt store overblik har René også et fantastisk humør og er utrolig vellidt blandt hans kollegaer. Han sætter sig gerne ind og kører et anlæg, hvis der er behov for det og man går aldrig forgæves, hvis man har et spørgsmål.

Privat er René gift med Gurli og sammen har de 3 børn og 3 børnebørn. Alle børnene er bosiddende i København med deres familier og turen går derfor ofte over Storebælt for at aflægge visit, ligesom der også ofte er børnebørn på besøg hjemme på gården.  

Jubilæet fejres på dagen med en reception kl. 9.30.