Ulla W. Pelsø fejrer den 12. maj 2023 40-års jubilæum i LEGO Koncernen

Ulla W. PelsøUlla W. Pelsø - PR-Foto: LEGO

Ulla W. Pelsø, Vorbasse, fejrer fredag den 12. maj 2023, 40-års jubilæum i LEGO Koncernen. Ulla blev i 1983 ansat som medarbejder i pakkeriet, hvor hun skulle pakke DUPLO æsker til julesalget. Her var hun sæson-ansat i tre perioder. I 1984 blev Ulla ansat i virksomhedens daværende Reklameafdeling som piccoline.

I 1989 begyndte Ulla i Produktudviklings-afdelingen i det team der hed Modning. Her var hendes primære opgave at bygge kopier af de modeller der blev udviklet til blandt andet emballagefoto og brochurer og samtidig manuelt optælle elementer til styklister og prisberegning.

I 2002 blev der en stilling åben i den afdeling der laver byggevejledninger, og Ullas titel blev Building Instruction Assistent, i dag er det samme stilling men titlen er nu Building Experience Specialist.

Ulla har igennem de sidste 21 år lavet utallige byggevejledninger til LEGO produkter og har især haft et speciale indenfor LEGO Technic. Ulla har igennem sin lange erfaring udviklet et helt særligt blik for bygge-steps og er højt respekteret af sine kollegaer for denne viden. Ulla er engageret i både HK-klubben, personaleforeningen, kantineudvalget samt en meget aktiv EHS- samt SU-repræsentant. Hendes gode humør og samarbejdsevne er værdsat i hele afdelingen.

Jubilæet fejres ved en lukket reception fredag, den 12. maj 2023 i LEGO Campus.