Mercedes brød pludselig i brand under kørsel

Foto: René Lind Gammelmark

Mercedes stationcar brød pludselig i brand under kørsel på Herningvej nord for Sdr.Omme.

Søndag aften  omkring kl. 21 kom en bilist kørende nordfra mod Sdr.Omme. Godt 4,5 km før Sdr. Omme begyndte der at komme røg ud fra instrumentbrættet på bilen. Føreren holdt ind til siden lidt længere fremme hvor der var fri til alle sider. Da føreren af bilen lukkede døren op i passagersiden var der ild, og han skyndte sig at lukke døren, og ringe 1-1-2.  

Brandmændene M/K fra TrekantBrand Station Grindsted kom efterfølgende frem til den brændende bil. Brandmændene havde lidt bøvl med at komme ned i motorrummet, men det lykkedes efter en kort indsats, hvorefter de fik slukket ilden i bilen.

Føreren af bilen var den eneste der var i bilen, og han kom heldigvis ikke noget til.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark