Sejre, nederlag og uafgjorte kampe til Gyttegård

PR-Foto: Gyttegård Golf Klub

I weekenden blev de to første divisionsdage afviklet.

Elitedivisionsherrerne tog lørdag imod oprykkerne fra Odder og vi bød Odder velkommen i det fine selskab med at tabe alle foursomes om formiddagen.

Nede 0-6 så det svært ud men til sidst blev det alligevel lidt spændende og de sidste spillere på banen (Adam Kamp og Frederik Bonde-Neltoft) havde en teoretisk mulighed for at hente et resultat. Miraklet udeblev dog og dermed tabte Gyttegård til et godt spillende Odder mandskab.

Søndag gik turen til Aalborg hvor matchen var lige hele vejen igennem dagen og da de sidste slag var slået, var resultatet en deler. Efter weekenden ligger Gyttegård og Aalborg på en delt sidsteplads.

1.Divisions damerne havde på papiret en meget svær start i denne weekend. To udekampe mod rivalerne fra Vejle og Stensballegård.

Det blev til et flot comeback til damerne lørdag i Vejle hvor de efter at havde tabt de to foursomes om formiddagen, vandt 3 af de 4 singler og spillede 6-6. I Stensballegård søndag vandt Gyttegård de to foursomes og med en sejre til Vivi og en deler til Fie sikrede de sig en sejre på 5-7. Gyttegård og Vejle topper puljen med 3 point.

 

2.holdet herre høstede 2 sejre i weekenden. På hjemmebane satte de Varde på plads med en sejr på hele 10½-1½ og i søndagens udekamp mod Breinholtgård lød sejren på 3½-8½. Dermed topper Gyttegård puljen sammen med Kaj Lykke som ligeledes fik fuldt udbytte af weekendens kampe.

 

Ungdomsholdet i 2. division spillede 5-2 to gange. Hjemme vandt holdet mod Breinholtgård og ude blev det efter en god match desværre til et nederlag mod Varde, som dermed topper puljen.

 

Senior holdet led samme skæbne som ungdomsholdet. To gange spillede de 10-3 med en sejr over Sønderjylland og et nederlag til Stensballegård som nu fører puljen skriver Gyttegård Golf Klub i en pressemeddelelse.

 

De næste turneringskampe spilles på følgende datoer, hvor alle hold spiller på hjemmebane i Gyttegård om lørdagen, så igen er der rig mulighed for at komme ud og støtte kommunens hold.

17. og 18. juni – Gruppespil

12. og 13. august – Gruppespil

16 .og 17. september – Opryknings- og finalespil

PR-Foto: Gyttegård Golf Klub

PR-Foto: Gyttegård Golf Klub

PR-Foto: Gyttegård Golf Klub

PR-Foto: Gyttegård Golf Klub

PR-Foto: Gyttegård Golf Klub

PR-Foto: Gyttegård Golf Klub