Hotel Hedemarken hyggede med grill på Lindegården onsdag middag

Foto: René Lind Gammelmark

Hotel Hedemarken var onsdag middag vært med grillede pølser, kyllingespyd mv. , samt salat og brød i forbindelse med fernisering af en ny totempæl.

 

Foto: René Lind Gammelmark

Det var savkunstneren Søren Brynjolf, der mandag havde været og lave totempælen. Det blev onsdag fejret med et show af Søren Brynjolf samtidig med ferniseringen fortæller Emma Gjerlevsen fra Lindegården til Netavisen Grindsted.

Borgere og medarbejdere fra Lindegården og Sydtoften 4 har i den forbindelse haft en rigtig god dag.  Maden sørgede Hotel Hedemarken for, og de stod klar med to store gasgrill hvor der blev grillet grillpølser, frankfurtere, røde pølser og kyllingespyd. Som tilbehør var der pasta forskellige salater mv.

 

Vil gerne gøre noget for borgerne i Grindsted

Kenneth Thomsen der er hotelchef fortæller at grunden til at Hotel Hedemarken tilbød at komme med gratis mad, var at man på Hotellet gerne vil gøre noget for borgerne i Grindsted. Borgerne fra Lindegården holdt fest på Hotel Hedemarken – og det var en fantastisk fest. Derfor blev Kenneth og det øvrige personale enige om at de ville tilbyde dem at komme til ud og grille for dem. 

 

Der blev hygget 

Der blev hygget til den store guldmedalje rundt ved bordene, det var tydeligt at maden passede de fremmødte rigtig godt, og der var travlhed ved de to grill, for der var omkring 80 personer der skulle bespises. Det foregik i et fornuftigt tempo, så alle kunne følge med.

 

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse