Lisbet og Ulf – på slap line i MAGION

Lisbet og UlfPR-Foto: MAGION

I samarbejde med Grindsted Revyen 2024 præsenterer MAGION et humoristisk talkshow krydret med legendariske revynumre

Få muligheden for at opleve to af de største danske showbizz personligheder, når Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard den 18. november i MAGION fortæller anekdoter om deres liv sammen på de skrå brædder igennem 50 år. Talkshowet som styres af revyforfatter og -skuespiller Lukas Birch rummer også nogle af de mest legendariske revynumre, så de levende revylegender på scenen gør det, de altid har været bedst til: at træne danskernes lattermuskler!

 

”Jeg er vokset op med en tv-sendeflade fyldt med Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard og må bare erkende, at de to er indbegrebet af dansk revy for mig – og ganske givet også mange andre. Så da Grindsted Revyen præsenterede idéen, var vi i MAGION klar med det samme. Det talkshow skulle vi have til MAGION og Billund Kommune”, forklarer MAGIONs eventmanager, Mads Søbye Helbo.

 

Det bliver en underholdende tur ned gennem ’memory lane’ tilføjet en god portion grin og anekdoter fra deres mange år i showbizz, som bare ikke må gå i glemmebogen. Måske møder vi Dronningen? Måske møder vi Humørbomben der er glad for Cha cha cha? Måske får vi en vise? Og måske genser vi et eller to af Lisbet og Ulfs legendariske revynumre? Alt kan ske når man slipper to af Danmarks sjoveste mennesker løs på scenen.

 

Det hele styres af den unge talkshowvært Lukas Birch, der tidligere har lavet talkshows med Ulf Pilgaard, Mette Blomsterberg, ”Bag om Badehotellet” med Anne Louise Hassing og Amalie Dollerup – og Lukas er en etableret del af den danske revyscene, både som aktiv skuespiller, men han skriver også tekster til flere revyer.

 

Lukas Birch er også en del af Grindsted Revyen 2024. Lige netop denne nye professionelle revy i Grindsted får en særlig rolle i forbindelse med billetsalget. MAGION ønsker nemlig at bakke op omkring Grindsted Revyen, så for hver solgt billet doneres 10 kr. til Grindsted Revyen 2024.

 

Grindsted Revyens John Skou er også begejstret for at få prominent revybesøg.

”Vi er så stolte over at vi nu også kan præsentere Ulf og Lisbet i Grindsted. Vores drøm er at gøre Grindsted til en by der bliver forbundet med revy af topkvalitet. Både vores egen Grindsted Revyen men også løbende med forskellige arrangementer, hvor nogle af landets bedste kunstnere medvirker. Med Ulf og Lisbet på scenen får vi nu to af de allerstørste navne i nyere dansk revy. Og så er vi jo stolte over at Lukas Birch der også har en vigtig rolle i showet er på vores hold til Grindsted revyen 2024. Der venter folk en uforglemmelig aften i november.”

 

Billetsalget starter mandag den 15. maj. Billetter kan købes på Ticketmaster.dk og i MAGION skriver de i en pressesmeddelelse.