Liset får hjælp af Rolf når hun er i Sdr.Omme Fængsel

Foto: René Lind Gammelmark

LE Fysioterapi på Stadion Allé i Sdr.Omme har fået ekstra hjælp så ventelisterne ikke bliver for lange.

Da Liset hver onsdag er på Sdr.Omme Fængsel hvor hun  fra kl. 8 til 14-15 tiden behandler de indsatte. Det er genoptræning efter operationer og almindelig fysioterapi der bliver udført. Det blev efterhånden svært at finde akuttider til klienterne i klinikken. En af Lisets klienter, Simone var til babymotorik hos LE Fysioterapi – hendes mand er Rolf Schwartz Ravn er uddannet fysioterapeut, og hun havde ham i tankerne da hun skulle søge en til at hjælpe i klinikken. 

Rolf er ansat i Talent Billund – var med til at starte det op i 2018, og er en del af Efterskolen Play når den starter efter sommerferien. Efterskolen Play har træningsfri om onsdagen, og Talent Billund morgentræner fra 7 -9 – så det passer fint ind i, at Liset har brug for hjælp i 5 timer onsdag. 

Rolf er ikke uvant med at behandle andet end sportsudøvere, for han har tidligere arbejdet i anden Fysioterapi klinik.. I Talent Billund er det typisk udskolingselever fra 7-9 klasse og gymnasieelever mv. Rolf kunne godt tænke sig at have andre typer af behandlinger, så det har han hos i Sdr.Omme. Det er ikke planen at det skal blive flere timer

Foto: René Lind Gammelmark