Open By Night i Grindsted med rød løber, modeshow og sommerhygge

Foto: René Lind Gammelmark

Open By Night i Grindsted fredag den 2. juni 2023 hvor butikkerne har åbent til kl. 22.00 byder på modeshow.

Mødeshowet starter kl. 19.30 med en speaker på torvet, og den røde løber starter ved Matas og Profil Optik og går ned på torvet og slutter ved Sport24 og Idé Farver.

Til arrangementet vil medlemsbutikker vise nogle af de ting de sælger i deres butikker.

 

Midlertidige afspærring af dele af bymidten

Det er samtidig også premiere på et forsøg hvor Billund Kommune afspærrer dele af bymidten som en del af en midlertidig forsøgsordning i forbindelse med projektet “Frie Bymidter”. Der bliver spærret fra Borgergade ved Profil Optik og hen til torvet, man kan stadig køre rundt på torvet fra Vestergade siden, fra den 2. juni og frem til 4. september 2023.

 

Sommerhygge med livemusik på torvet

I samme periode har Grindsted  Handel og Grindsted Musikforening fået mulighed for at arrangere sommerhygge med live musik på torvet hver fredag fra kl. 15 til 18. Det er med et tilskud fra Billund Kommune til Grindsted Musikforening til Sommermusik på torvet.

Nogle af fredagene er der også andre aktiviteter f.eks. for børn, men de vil blive annonceret løbende forud for arrangementerne.

Grindsted Handel og Grindsted  Musikforening vil forsøge at få lokale kunstnere til at spille i nogen af ugerne, så hvis der er nogen der kunne være interesseret i at spille hyggemusik på torvet, må de gerne kontakte Johnny Hansen fra Kontorbutikken enten på mail: johnny@kontorbutikken.dk eller tlf. 40 86 79 98