SUN-AIR er klar med endnu en rute fra Billund

PR-Foto: Billund Lufthavn

SUN-AIR, som er British Airways franchisepartner, åbner sin tredje direkte rute fra Billund onsdag den 31. maj 2023.

Det er ruten mellem Billund og Göteborg går i luften. Ruten indledes med tre ugentlige returafgange på mandage, onsdage og fredage og bliver fløjet med selskabets komfortable Dornier 328 Jet.

SUN-AIRs CEO Niels Sundberg udtaler: “Vi har tidligere fløjet ruten fra Aarhus til Göteborg, så vi har et godt kendskab til markedet i Danmark og Sverige. Ruten blev midlertidig indstillet i august 2019, men nu er tiden klar til igen at flyve til Sveriges 2. største by, denne gang fra Billund, hvor vi ser gode muligheder for at genetablere ruten”.

”Med åbningen af ruten mellem Billund og Göteborg tilbyder vi ikke kun en ny direkte rute men også muligheden for at flyve mellem Billund og Helsinki via Göteborg med Finnair”.

Samtidig bliver det den hurtigste måde at komme fra Jylland til Göteborg med kun 45 minutters flyvetid, og tidstabellen med en morgenafgang fra Billund og en aftenafgang fra Göteborg giver gode muligheder for fuld udnyttelse af dagen” udtaler Jette Nørskov Commercial Director i SUN-AIR.

For information om SUN-AIRs tidstabel og billetreservation henvises til et rejsebureau eller ba.com skriver SUN-AIR i en pressemeddelelse.