GAS Revy 2023 havde torsdag aften premiere i Unge- og Kulturhuset i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

GAS Revy 2023 trak tæt på fulde huse

Torsdag aften kl. 19.30 var der premiere på årets GAS Revy. Det foregik i Unge- og Kulturhuset på Tinghusgade 9 B i Grindsted.

Det var dejligt at se den store opbakning til holdet bag GAS Revyen, for der var næsten udsolgt til aftenens forestilling, der var kun få stole der ikke var besat.

Der var masser af forskellige emner der blev bragt op – og lattermusklerne blev virkelig rørt blandt tilskuerne.

Første afdeling af Revyen startede med at der var kommet en til – her var det den nye professionelle Grindsted Revyen der var emnet.

 

Masser af emner blev behandlet af revyholdet

Rute 81, hvor Sdr.Omme borgerne fremover kun kan komme med bussen i skoletiden.

Der var også et indslag hvor man på genbrugspladsen ser en borger og en medarbejder diskutere om sorte affaldssække, forskellige typer af affald, og at glasskår ikke må komme over til glasflasker. Man så problemstillingen fra tre sider.

Trafikproblemer på Holdgårdsvej når Sdr.Omme Fængsel bliver udbygget

Regeringens sundhedsreform der indfører brugerbetaling – her var der en borger der skulle ind til operation – borgeren blev afkrævet betaling for hvert spørgsmål der blev stillet til receptionisten, og skulle desuden tage stilling til hvilken type bedøvelse og behandling borgeren skulle have, for der var forskellige priser for hver ydelse.

Der var også et indslag med anerkendelsesterapi, hvor ingen problem er for lille

Fusionen mellem ErhvervsGymnasiet Grindsted og Grindsted Gymnasie & HF blev også behandlet

Der blev også talt om prisstigningerne der vil komme i Tingparken.

Et andet emne der blev berørt var at man var vant til at der var ventetider på sygehusene, det er der også kommet hos de lokale læger, hvor man kan vente længe i venteværelset for at komme ind til lægen.

Bevaring af Pinsen blev også berørt, ligesom elbiler, Grindsted Kirkes nye kommende klokkespil, Karensminde og meget mere.

På premiereaftenen var der også revygæster fra Esbjerg blandt publikum.

Revyen er absolut et besøg værd, og der er også mange muligheder for det.   Revyen spiller igen fredag kl. 19.30 og lørdag kl. 14.30

Billetter købes på https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM4082 , via GAS’s hjemmeside https://gas-grindsted.dk/ eller ved døren til en pris af 130 kr.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse