Carsten Henrik Jespersen fejrer den 20. maj 2023 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Carsten Henrik JespersenCarsten Henrik Jespersen - PR-Foto: LEGO

 Carsten Henrik Jespersen fra Grindsted, fejrer torsdag den 20. april 2023 sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Carsten blev i 1983 ansat som lærling i procesværkstedet på Systemvej og udlært i 1986. Carsten har gennemlevet en stor del af LEGO koncernens spændende perioder og bidraget på kryds og tværs af virksomheden. Carsten har et stort netværk og kendskab til LEGO koncernens mange forskellige områder inden for fremstillingen af de ikoniske klodser.  Med sin baggrund som værktøjsmager har Carsten arbejdet med alt lige fra dekorerings- og montageautomater til indsatspakker på sprøjtestøbeforme.

Carsten har haft en afstikker fra LEGO koncernen i perioden 2001-2015, hvor han var ude og tilegne sig erfaring uden for virksomheden, men kom tilbage til Mould Qualification i 2015 og siden Mould Factory i 2020. Carsten selv og teamet ser tydeligt gevinsten af denne periode, hvor ny viden og andre metoder er blevet tillært, selvom LEGO koncernen har måttet undvære Carsten i denne periode. De opgaver som Carsten i dag varetager og fremadrettet vil løse, kalder på en bred værktøjskasse og en interesse for at tænke ud af boksen, hvorfor hans samlede erfaring gennem mere end 40 år som værktøjsmager giver ham en høj faglighed og et stærkt bidrag til virksomhedens nuværende og fremtidige udfordringer, da fremtiden forventes at kalde på erfaring, nysgerrighed og kreativt, som Carsten besider.

Carsten er en lun og imødekommende kollega, der ikke afstår fra at snige en kæk bemærkning eller to ind. Carsten ses som en hjælpsom og faglig dygtig kollega, der altid tilbyder sin hjælp til andre, når den kan tilbydes.

 

-.-