Ny butik sælger e-cigaretter, nikotinposer mv. der kan hjælpe folk til rygestop

Fra venstre: Jonas Völcker, Benjamin og til højre Jonas Lønborg Mikkelsen - Foto: René Lind Gammelmark

En ny butik er åbnet på Nørregade 16 i Grindsted. Butikken er en fysisk butik der sælger nikotinposer der kaldes snus, e-cigaretter og væske til disse, samt virksomhedens eget nye brand af  engangs e-cigaretter der har ca. 600 sug.

Vi har fået at vide fra mange af kunderne at e-cigaretter og e-væske er alt for besværligt når man vil stoppe med at ryge, og derfor har vi fået lavet vores eget brand i engangs e-cigaretter.

Vi startede en dansk webshop for knapt 3 år siden – og sidste år udvidede vi med en europæisk webshop. Vi sender omkring 200 ordrer af sted hver dag – det er både til private og erhvervskunder – og det hele bliver ekspederet fra vores lager på Thorsvej i Grindsted. På lageret har vi 3 lagermearbejdere, 1 kundeservice medarbejder, 1 marketingsmedarbejder og to sælgere  – en til det danske marked og en til det europæiske marked. Det er både pakker og paller der bliver sendt ud til kunderne.

Fra venstre: Jonas Völcker, Benjamin og til højre Jonas Lønborg Mikkelsen – Foto: René Lind Gammelmark

Fysisk butik er prøveklud for et nyt koncept

Vi åbnede butikken her på Nørregade for at prøve idéen af med en fysisk butik, her i vores hjemby. Vi samler erfaringer herfra, og bruger dem til hvis vi på et tidspunkt skal udvide med flere butikker.

Virksomheden hedder Pouches Danmark og er ejet af Jonas Lønborg Mikkelsen der er 22 år gammel. Produkterne bliver solgt fra hjemmesiden https://nikopouches.dk/

Den europæiske hjemmeside er https://europesnus.com

Jonas Völcker der er 22 år gammel står for at køre butikken, og Benjamin på 21 der er kundeservicemedarbejder vil også være at træffe i butikken, ligesom lagerfolkene kan mødes i butikken.

 

Vil gerne forklare kunderne hvad det er vi sælger

Vi vil gerne forklare hvad det er for produkter de kan købe hos os, og det er lettest i en fysisk butik, så derfor er man også velkommen til at kigge ind for at se hvad vi sælger.

 

Vil gerne være med til at få folk til at stoppe med at ryge

Kunderne roser os for at sælge produkterne – mange er stoppet med at ryge ved hjælp af de produkter vi sælger.

 

Hvad er nikotinposer ?

Nikotinposer er det man kalder snus – bare uden tobak.

Vi ved godt at der er nogle der bare smider poserne i naturen. Der er et låg ovenpå emballagen til nikotinposerne, og herunder kan man smide de brugte poser ned i. Vi opfordrer altid kunderne til at lade være med at smide det i naturen – det er nemlig ikke godt for dyrene mv.

 

Fra venstre: Jonas Völcker, Benjamin og til højre Jonas Lønborg Mikkelsen – Foto: René Lind Gammelmark