Sdr. Omme Løbet inviterer til motionsfest tirsdag den 16. maj

Starten på 10 km ruten - Foto: René Lind Gammelmark

Tirsdag 16. maj lyder startskuddet for de 400 løbere ved Sdr. Omme Løbet, der endnu engang markerer en aktiv start på De Glade Jyders Fest i Sdr. Omme.

Motionsløbet er for mange blevet en fast tradition og alle kan være med, uanset alder og kondital. Prøv kræfter med den klassiske 10 km, gi’ den gas på 5 km og lad børnene ha’ det sjovt med SPORT 24 Børneløbet. Deltagelse i børneløbet er gratis ved online forhåndstilmelding og der er stadig få ledige pladser.

Sport 24 Børneløb – Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Sdr. Omme Løbet afvikles som tidligere år på en helt flad rundstrækning ind og ud af Sdr. Omme Stadion, der gennemføres 2 eller 4 gange. Det er med til at give løbet en særlig festlig stemning og oplevelsen af aldrig at løbe alene. Efterfølgende er der masser af plads til hygge og fællesskab med let spisning (inkluderet i startgebyr) i Sdr. Omme Multicenter.

Starten på 5.km ruten – Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Sdr. Omme Løbet arrangeres af Sdr. Omme IF Atletik og Motion med hovedsponsor Sparekassen Kronjylland. Tilmelding er fortsat muligt på www.sdrommeloebet.dk eller hos www.sportstiming.dk skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.