Bladcentralen udvider sortiment for på sigt at kunne overleve faldende omsætning

Foto: René Lind Gammelmark

Bladcentralen på Birketorvet har netop udvidet sortimentet med vin importeret af Ole Marcussen – Dine Vine fra Vinværkstedet. Det er det eneste sted i Grindsted vinen bliver solgt.

Benny Petersen har selv lavet hylder og sat dem op i et hjørne af kiosken, så vinen bliver udstillet med et skilt der fortæller om hver enkelt af vinene i sortimentet, en udførlig beskrivelse med egenskaber, hvad vinen passer til mv.

Benny Petersen der ejer Bladcentralen har for kort tid siden udvidet afdelingen med spillemaskiner. Han fortæller det er nødvendigt at få mere omsætning i kiosken, da han ellers risikerer at skulle lukke den.

Der er efterhånden ikke mange af de gamle kiosker tilbage i Danmark – mange er lukket på grund af manglende omsætning. 

I Bladcentralen kan man ud over Vin, Spiritus, øl og sodavand også købe tobaksvarer, blade, slik, flag, stickers, forskellige kort, kaffe, chokolade og is. Derud over er der også salg af tips og lotto, samt lotteri.

Benny Petersen fortæller at den omsætning kiosken havde før Corona, ikke er kommet tilbage. Mange valgte dengang under Corona at tegne abonnement på diverse ugeblade, og de er ikke kommet tilbage. Det er jo let at få dem leveret i postkassen.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark