Cyklister ramt af bil med trailer – en fløjet til Odense

Foto: René Lind Gammelmark

Kl. 9.10 får Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et færdselsuheld på Kolstrupvej ved Grindsted.

En personbil med trailer overhaler en gruppe cykelmotionister, hvilket angiveligt skulle være foregået midt i et sving, bilisten trækker for tidligt ind, og rammer to af cyklisterne. De to cyklister vælter, og den ene, en 35-årig mand fra lokalområdet kommer alvorligt til skade, og var kortvarigt i kritisk tilstand.  Cyklisten blev overført med helikopter til Odense Universitets Hospital. Vagtchef Steffen Wolff fra Sydøstjyllands Politi fortæller at de seneste meldinger er at han er udenfor kritisk tilstand.  Den anden cyklist, en 53-årig mand fra lokalområdet kom også til skade, dog ikke så alvorligt.  

Bilen med trailer blev ført af en 62-årig mand fra lokalområdet, og han vil ifølge vagtchefen bliver sigtet for hændelsen.