Fortræning til Engsøløbet

Foto: René Lind Gammelmark

Nu også mulighed for at bestille mad og drikke direkte på din tilmelding

Arrangørerne af det snarlige Engsøløb i Grindsted lokker med flere nye tiltag for at sikre tilmeldingerne til årets løb søndag den 4. juni kl. 10.30

– Vore medarrangører fra Grindsted Motion inviterer til fortræning begge de to tirsdage op til løbet, altså den 23. og 30. maj, begge aftener med fælles start kl. 18 fra Lynghallen. Og vore løbsrutinerede venner lover følgeskab med alle, uanset tempo, oplyser løbschef Erik Holme Bertelsen, der selv repræsenterer Atletikklubben Heden, Grindsted.

Et andet nyt tiltag er, at alle løbere kan bestille den efterfølgende velfortjente frokost med væske efter strabadserne søndag den 4., da der for første gang bliver mulighed bestilling og betaling direkte hos sportstiming.dk. For en halvtredser kan løberne online købe en sandwich og en flaske vand med Lynghallens cafeteria som leverandør.

– Vort nye tiltag er alene ment som en service, så ingen haster hjem, bare fordi de bliver sultne ved frokosttid. Vi bliver mindst lige så glade, hvis vore tidligere mange firmahold dukker op, gerne med egen grill, så vi får en fed efterfest på boldbanerne bag Lynghallen som i gamle dage før corona. Vi håber meget på det, for langt de fleste år har vi jo nydt fremragende vejr til løbet, fastslår løbschefen i en pressemeddelelse.

 

Fakta

Engsøløbet søndag den 4. juni kl. 10.30 bliver det 47. i rækken.

Atletikklubben Heden og Grindsted Motion arrangerer i fællesskab.

Det første Engsøløb i 1976 samlede beskedne 60 løbere, og løbet var ganske lille i resten af sit første årti. Men da motionsbølgen rullede i 1980’erne, voksede Engsøløbet til det klart største i en større omegn. Ved 25 års jubilæumsløbet i 2000 var det endda Midtjyllands største med 1.846 deltagere, heraf mange fra firma-, skole- og familiehold.

Før de to års coronapause, i 2019, fuldførte knap 600 løbere. I 2022 deltog 327.

To ruter, klassikeren på 7,5 km samt den korte 2 km-rute for begyndere og hurtigløbere.

Tilmelding på sportstiming.dk senest 1. juni.

 

Mere info på Facebookgruppen Engsøløbet 2023.