Landsdækkende Petanqueevent rammer Grindsted

Grindsted PetanquePR-Foto: Grindsted Petanque

Lørdag 20. maj inviterer petanqueklubber landet over til en dag i petanquesportens tegn. Én af dem er Grindsted Petanque.

Som led i det landsdækkende event, Petanquesportens Dag, inviterer Grindsted Petanque alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Søndre Boulevard 21 til en dag med petanquespil, sjove aktiviteter og hygge fra kl. 13.00 – 16.00. Det er gratis at deltage, og gæsterne kan kvit og frit låne kugler.

Petanque er for alle

Til Petanquesportens Dag får alle mulighed for at prøve at spille petanque”, fortæller klubbens formand Palle Jacobsen. ”Alle er velkomne og alle kan være med – uanset alder, og om man har prøvet at spille før. Vores klubmedlemmer står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang på banerne, og man kan høre nærmere om klubbens tilbud.”

DGI og Dansk Petanque Forbund står bag

Grindsted Petanque står i tæt samarbejde med Bevæg dig for livet – Petanque, herunder DGI Petanque og Dansk Petanque Forbund. Projektleder i Bevæg dig for livet – Petanque, Rikke V. Lassen, siger:

Med petanquesportens Dag præsenterer vi de mange glæder og fordele, der er ved petanque. Petanque er blandt andet en fleksibel sport at gå til, her kræves ikke dyrt udstyr, og man kan spille petanque sammen som familie, på tværs af generationer.”

Tilmeld dig og prøv petanque

Kontakt venligst Palle Jacobsen på telefon 24765352 eller på mail palle.jacobsen@mail.dk  for yderligere information om Grindsted Petanque og Petanquesportens Dag Skriver Grindsted Petanque i en pressemeddelelse.

Kontakt

For generel information om Petanquesportens Dag kontakt projektleder i Bevæg dig for Livet – Petanque, Rikke V. Lassen, på telefon 21 63 24 45 eller mail rvl@petanque.dk

 

FAKTABOKS – Bevæg dig for livet – Petanque

Bevæg dig for livet – Petanque er et samarbejde mellem DGI Petanque og Dansk Petanque Forbund og er en del af den overordnede Bevæg dig for livet-vision. Formålet med samarbejdet er at få endnu flere til at kaste kugler og opleve glæden ved petanque.